Dinsdag 13 augustus

Heel de dag ging het redelijk goed, wel af en toe een paracetamolletje voor de pijn in zijn onderrug. Maar we mogen niet klagen, hij heeft het prima gedaan.

We hebben nog even kort onze drakenvriend Faber gebeld, die is vandaag opgenomen in Nijmegen. Morgen is zijn spannende dag want dan volgt de operatie!

Tot op ongeveer 16.00 uur, toen dacht meneer eens even uit te proberen "waar dienen nou toch die klemmen voor op mijn vaste lijn, mama?" Onee, roep ik nog, niet aankomen. Maar helaas te laat, die oen had zijn klemmetje open geknepen en verzet. Aangezien daar speciale vloeistof in zit om de boel goed open te houden, hebben we voor de zekerheid maar naar het Elisabeth ZH gebeld. En ja hoor, we moesten natuurlijk even komen. De boel opnieuw controleren, doorspuiten en weer keurig de heperine erin! Bedankt zuster Marjet, en Mees ging weer vrolijk mee naar huis.

1 reacties :

Milanca schreef...
Lieve Sasja en familie, Jeetje wat schrik ik hier van. Sasja.. mijn oude Juffie!! En dan lees ik het verhaal en kijk ik bij de foto's.. Zie ik gewoon jou Sasja met Mees... Heb er echt geen worden voor!!! :( Ik ga zoiezo zo'n armband halen bij Fysiocare! Hoop dat jullie het geld bij elkaar krijgen!! Zodat die kleine Knul beter word!! Als ik iets voor jullie kan doen.. Laat maar weten! Ik denk aan jullie! Heel veel liefs, Milanca Boer
15 augustus 2013 08:26

Reactieformulier

*
*
*