Maandag 19 augustus

Vanmorgen voelde goede moed zijn we naar Nijmegen vertrokken. Start van de 3e kuur en de uitslag van de biopt zou volgen. Die kan niet anders dan schoon zijn, Mees is werkelijk zo fit als een 10 dubbele stuiterende stuiterbal!! En gelukkig kwam bij ontvangst meteen het verlossende antwoord "beenmerg is SCHOON". Gelukkig!

Mees was op dat moment alleen maar bezig om zijn nieuwe drakenpyjama zo snel mogelijk uit te pakken. Geweldig, die lag klaar op zijn bed. Gewoon zomaar met een knipoog van de pedagogisch medewerker "kadootje van de efteling". Vol trots heeft hij hem al de hele dag aan. Laat de chemokaspers maar weer komen, hij is er klaar voor. De eerste dag is dan ook goed verlopen. Deze ronde 5 dagen chemo, dus tot en met zaterdag in Nijmegen. Maar ach, de dagen vliegen met deze hele aMEESing MEES hectiek!

Nog een leuke; Puk loopt uit school met Sam en Ties naar huis en al kletsend hebben deze kids het over het ophalen van al het geld met de mini80. Waarop Puk de vraag krijgt "Hoeveel denk jij, Puk?"  Zegt onze Puk: "ik hoop heeel veeel, want dan kunnen we ook weer naar huis!"

 

3 reacties :

Wouter en Marloes schreef...
Wat een leuk ontvangst!!! Precies wat hij nodig had..... Zet hem op Mees, inderdaad "ff" 5 dagen bikkelen! Toi toi toi
20 augustus 2013 09:56
Monisha schreef...
Haha super antwooord!😃
20 augustus 2013 07:30
Elly schreef...
Heerlijk kinderlogica. Zijn de dingen waar je je aanvast kunt houden. Sterkte deze week.xxx
20 augustus 2013 06:50

Reactieformulier

*
*
*