Donderdag 10 oktober

Alweer een paar dagen geleden dat er een blog is geschreven. Maar weinig nieuws te vertellen. Afgelopen maandagmiddag is de TPV-voeding (voeding via zijn vaste lijn) opgestart om zijn maag wat rust te geven en zijn gewichtsafname te stabiliseren. Het laatste is gelukt, maar het spugen houdt toch wel aan. Er lijkt een verstopping in de darmen waardoor de enige uitweg de bovenkant is! Dus gisteren en vandaag een clisma om de boel open te krijgen, erg vervelend op zo'n moment. Het arme ventje krijgt het deze ronde helaas wel voor zijn kiezen. Maar het heeft wel zijn werk gedaan, of het daadwerkelijk de oorzaak van het spuugprobleem is dat moet de komende dagen gaan blijken.

Echt joepie voelt hij zich niet meer, hij ligt rustig in zijn bed, is inmiddels getrouwd met de Ipad. (in gemeenschap van goederen denk ik) Daarnaast laat hij alles maar een beetje gebeuren, het boeit hem allemaal niet zoveel op dit moment.

Vanochtend hebben we een nieuwe MIBGscan gekregen, dat gaat ons verheldering geven over hetgeen nu al heeft plaatsgevonden. Hebben de chemokaspers hun werk goed gedaan, of is de Neuroblastoom toch sterker en zijn er nieuwe plekken ontstaan. Dat laatste gaan we niet vanuit, hopelijk komt morgen die verlossende uitslag.

Dan staat er maandag een MRI gepland om precies te lokaliseren waar de tumor zich bevindt zodat de chirurg weet waar hij moet zijn. De operatie wordt vermoedelijk in de 3e / 4e week van oktober gepland!

2 reacties :

patricia schreef...
dat komt mij bekend voor met een ds (of ipad in jullie geval...) getrouwd zijn in gemeenschap van goederen haha, Kyomi kan ook zo verslaafd zijn als ze weer een longontsteking ofzo heeft... Hopelijk doen de chemokaspers hun werk!!! En hoe zit het met Faber??? is hij al klaar voor Amerika... Hou vol allemaal!!!!!!!
11 oktober 2013 04:59
Wouter en Marloes schreef...
Spannende dagen komen eraan (voor zover de laatste 4 maanden al niet spannend genoeg waren...😝) Kaarsje brandt!! X
11 oktober 2013 08:23

Reactieformulier

*
*
*