Maandag 25 november

Operatie is alweer een paar weken geleden, en Mees is top hersteld!!! Hij is weer een vrolijke peuter van 3 jaar, die lekker eigenwijs zijn eigen gang. Heerlijk!!

Ook wij hebben afgelopen week genoten van de rust in de Achterhoek, onze batterij is weer opgeladen. We kunnen er weer tegenaan, kom maar weer op met die Chemokaspers. Morgen gaat Mees starten met kuur 6, Hoge Dosis chemo en op volgend de teruggave van zijn eerder ingevroren stamcellen. Een kuur die hij helemaal uit moet dippen in het ziekenhuis en gemiddeld genomen 4 tot 6 weken kan duren.

Dus vanaf morgen weer (bijna) elke dag blog om jullie op de hoogte te houden hoe onze draak zich er deze keer weer doorheen slaat.

xx

6 reacties :

Susan schreef...
Wat geweldig om te horen dat hij weer gewoon de vrolijke 3 jarige peuter is. Heel veel succes met kuur 6! En voor jou lieve Mees dat alle drakenkracht je gaat helpen snel thuis te zijn.
28 november 2013 10:35
Sandra schreef...
Hooguit weer 6 weken bikkelen. Jullie kunnen het. Fijn dat jullie zo hebben genoten en dat gaan jullie nog veel vaker doen! Heel veel sterkte en kracht weer voor jullie kleine draak en ook voor jullie natuurlijk. Weer een stukje dichter bij genezing! Knuffel.
27 november 2013 10:34
Ineke van Gelder schreef...
Ik wens jullie alle sterkte toe. Deze 6de kuur moet ook gaan lukken!!
27 november 2013 09:27
patricia schreef...
veel succes allemaal, en hopelijk is Mees weer zo snel mogelijk zijn eigenwijze ikke!!!!!
26 november 2013 08:48
Wouter en marloes schreef...
Kom maar op met die kuur!!!! Hopen dat Mees net zo hersteld als de afgelopen kuren: na 4 weken lekker met jullie 5en thuis kerst kunnen vieren!! 👍 Zet hem op 🐲 X
26 november 2013 09:16
Nelly Gillis schreef...
Ja, super mooi om te zien dat Mees weer zoveel energie heeft.En dan nu met al die energie en drakenpower op naar kuur 6. Succes draakje Mees. Dikke kus juf Nelly.
26 november 2013 08:59

Reactieformulier

*
*
*