Donderdag 28 november

Dinsdag rond half 11 was Mees weer één met zijn kerstboom inclusief de chemozakken. 24 uur per dag loopt het Gif erin, allemaal voor het goede doel. Nou ik kan jullie wel vertellen, het is dat ik dat feit weet want het voelt zo vervelend! Vorige week nog een heerlijke springlevende peuter en nu een ziek kereltje dat nog steeds blijft knokken als een draak. Als we hem vragen hoe het gaat, zal hij altijd zeggen goed! Maar goed het moet, en gelukkig is dit de allerlaatste keer, JIPPIE! Het einde van de Nederlandse behandeling komt zoetjes aan in zicht, daar zijn we blij om. Maar tegelijkertijd is het ook wel weer raar, we wonen bijna op de ZEE. Een heerlijke afdeling met fantastische mensen, die ons allemaal gesteund hebben tijdens deze turbulente achtbaan. Daarvoor zijn wij iedereen heel dankbaar.

En daarom wil ik jullie allemaal om een gunst vragen, ik weet dat iedereen die dit blog leest betrokken is en op zijn eigen manier waarschijnlijk al een behoorlijk steentje heeft bij gedragen. Maar ik heb toch een vriendelijk verzoek;

De pedagogisch medewerkers zijn dagelijks met de kinderen op de oncologie bezig. En het zou fijn zijn om hen een hele lading materialen te schenken. Zoals we allemaal weten is het budget hiervoor nooit groot en zijn schenkingen zeer welkom! U moet hierbij denken aan nieuwe spullen (het is per slot van rekening oncologie, dus we moeten aan de hygiëne van de kleine patiëntjes letten) zoals; kleine canvasjes, verf, stiften, kleurpotloden, klei, foam, spellen, dvd's, speelgoed, etc. Kortom allerlei knutselspullen, speelgoed, vermaakattributen waarmee ze met de kinderen in en om het bed kunnen werken! Een glimlach, even afleiding voor deze kids is ZOOO belangrijk. Ik kan zeggen dat voor onze Mees dit zeer welkom was!!! Maartje en Irma hebben meerdere malen zijn zinnen weten te verzetten, bijvoorbeeld met een ballonnen gek doen / tennissen, schilderen op de ramen, verven op grote vellen, bakken stapelen en omtrappen met een bal, lekker lego-en in bed of gewoon chillen met een dvd-speler op je bed. Heerlijk alles mag van deze geweldige PM-ers, ze zijn er altijd als je ze nodig hebt.

En als iemand een origineel idee heeft om de verpleging te bedanken, dan hoor ik dat ook graag. Ik wil ook hun in het zonnetje zetten als we daar over een aantal weken vertrekken....

Dus wie helpt ons ???, met zijn allen kunnen we onze bus op zijn minst één keer vullen met fantastische spullen!!! Ieder een beetje wordt vanzelf véél!!!!

Heb je iets gezelligs en nieuw wat verantwoord is op deze afdeling waarmee onze pedagogisch medewerkers aan de slag kunnen, dan mail me

MeesvanderSchans@gmail.com

Iedereen alvast super bedankt!!!

3 reacties :

ellen schreef...
Hoi sas.... Ik kom binnenkort langs met nieuwe spullen. wanneer mag ik onze bijdrage bij je afgeven. goed initiatief.... niet alleen voor jezelf maar ook zo voor anderen. gister sander nog gezien.... stond lekker in t zonnetje langs de lijn.... dacht ff.... maar geen vragen.... voor jullie weer n tijd van heen en weer en elkaar minder zien.
1 december 2013 07:09
jel schreef...
Hou je taai grote vriend!!!! drakenpowerrrrrr!
29 november 2013 12:46
Lieve Mees, Wat ben je toch een sterke, dappere draak!! we hopen dat je snel beter wordt en je drakenpowerrrrrr weer terug krijgt!! Wij gaan met z'n allen zoeken naar leuk speelgoed en spullen voor de kids!! Zet m op... Hou goed vol... Wij denken aan jullie... Lieve groetjes van Hes en Teaka, n boks van Enver, high five van Kenza en n boks en high five van Sepp!! Enneh..... Waarschijnlijk zullen jullie wel 3x met een volle bus op en neer moeten :-)!!
29 november 2013 07:39

Reactieformulier

*
*
*