Vrijdag 6 december

Gisterenavond pakjesavond, onze meiden hebben gelukkig toch kunnen genieten. We hebben er weer iets leuks van kunnen maken; gourmetten, overvallen door TNT met een geweldig pak vanuit Raamsdonkveer (pakjes van puk, jip en mees, waren bij Tara-Lynn en Seth bezorgd, haha), daarna lekker douchen en met onze pyjama voor de TV voor de film "het paard van Sinterklaas". En toen het gebons op de rolluiken, onze meiden door het dolle "sinterklaas is ons niet vergeten". Zou hij de brief van Puk hebben beantwoord, een brief waarin ze uitlegd dat haar broertje neuroblastoom heeft en we voor een half jaar naar Amerika moeten voor behandeling. Of Sinterklaas centjes wil geven om daar dan speelgoed te komen, want meenemen vanaf hier gaat niet... Echt zo schattig, gelukkig heeft Sint het begrepen en buiten de centjes ook nog prachtige kadootjes! Onze meiden zijn de koning te rijk, en ook voor Mees staat er nog een zak te wachten.

Mees heeft nog geen puf om kadootjes open te maken, hij ligt alleen maar te liggen. Zijn dieptepunt is bereikt, alle cijfers op NUL. Hopen dat deze dip snel in de klim gaat, want zijn slijmvliezen zijn er echt helemaal aan. Zo zielig!!

Vandaag kwamen de eerste drakenkaarten al binnen, wij danken deze lieve mensen. Gisteren kwam er ook een fantastisch pakje uit Breda, super lief!

Komende zondag en maandag verzamelen we alle spullen voor onze speciale actie, zie blog van 29 november en het blog van 4 december, stel nog een mooi pakketje samen en ik zal ze met alle liefde en plezier in ontvangst nemen! Alvast bedankt...

Deze week branden wij niet alleen een kaarsje voor onze vechtende draak Mees, maar in het bijzonder ook voor zijn kleine vriendinnetje Zoë. Daarnaast ook nog voor zijn lotgenootje Roan, wij wensen zijn ouders en zusjes veel sterkte toe!!

Vriendje Faber, zet um op daar in het CHOP komende maandag!

1 reacties :

wouter en marloes schreef...
He Sas en Sander, Ik ben al even telefoonloos, en dan ook nog eens een paar dagen zonder internet op school..... Het is dus niet zo dat ik niet aan jullie heb gedacht, ik heb het alleen niet kunnen laten weten. Fijn om te lezen dat jullie 5 december, ondanks de omstandigheden, toch nog een beetje leuk was!!!!! Dikke kus van ons
8 december 2013 08:45

Reactieformulier

*
*
*