Weekverslag 14 dec tm 21 dec (deel I)

Afgelopen vrijdag (de 13e), voor ieder die bijgelovig is "een ongeluksdag", maar voor ons deze ronde een positieve wending in het herstel van Mees. Zijn beenmerg wordt opnieuw aangemaakt, hij knapt in één dag zo zichtbaar op dat er van alles kan worden afgebouwd. Zaterdags gaat de TPV-voeding eraf, ook de esketamine en morfine wordt in 2 dagen keurig afgebouwd. Sommige medicatie neemt hij weer zelf in, met het geweldige resultaat dat er zondag alleen nog wat paracetamol en vocht via zijn lijn naar binnen gaat. Ook dat verdween afgelopen maandag, waardoor hij dinsdag naar huis mocht!!!! Zo trots op onze kleine vriend, precies 3 weken en lekker weer naar huis. Dat betekent met kerstmis volop genieten met zijn vijven, rust en een kerstboom die iets sfeervoller is dan die gekke kerstboom (paal) waar alle zakken aanhangen. "Ameesing Mees", tja hij doet zijn naam eer aan....

Wat is er verder de revue gepasseerd afgelopen week, een paar leuke foto's op een rij want beelden zeggen vaak genoeg!!!!

Maandag hebben we alle spullen die jullie allemaal gedoneerd hebben aangeboden bij onze Pedagogisch medewerkers op de afdeling Q2 Zee! Geweldig de hele bus zat keurig vol. Alle spullen hebben we netjes gesorteerd zodat ze er meteen mee aan de slag kunnen. Ze waren dolgelukkig met alle spullen, en onze 3 kids hebben met veel plezier alle spullen meegesjouwd....   Één houten schatkist met grabbelkadootjes hebben we bewaard, deze gaan we aanbieden op de afdeling bestralingen (das ons volgende traject)

IMG-20131216-WA0018

IMG-20131216-WA0015

IMG-20131217-WA0021

We hebben de fantastische cheque vd Emté in ontvangst mogen nemen "Super"

 IMG-20131218-WA0005

 

Dinsdag 17 december was de dag van het afscheid op Q2 Zee, een zwaar traject hebben we afgesloten waarin we ook heel veel fijne vertrouwde momenten met een gouden randje hebben mogen meemaken. Daarvoor zijn we iedereen daar erg dankbaar. Al deze schatten hebben we daar eens lekker verwend met Rituals foam (das doucheschuim voor onder de douche "lieve broeder Johan", haha). Mees heeft vol trots alle lievelingszusters gekroeld en bedankt voor de fijne tijd, ook zijn favouriete duo's  "cliniclowns" en Lisa en Pelle van de Liedjesfabriek vergat hij niet.... Afscheid op een fijne afdeling, ons traject is daar klaar, maar onze behandelingsplan is pas voor de helft afgesloten! Op naar het volgende, maar eerst wil ik jullie wat momenten laten zien en horen:

Op Youtube mogen jullie zoeken "liedjesfabriek Mees" en jullie krijgen een prachtig resultaat wat Mees samen met Lisa en Pelle heeft gemaakt!!!

Bedanken van de cliniclowns;

IMAG1305

IMAG1308

Door alle zusters werd hij trots uitgezwaaid nadat hij zijn Kampioensbeker van Q2Zee in ontvangst had genomen. In stijl naar huis "draakje Mees"

IMG-20131217-WA0006

 

1 reacties :

Monisha schreef...
Hey kanjers! Wat geweldig op deze manier dit traject af te sluiten! En de kerstvakantie te laten beginnen!! Geniet van de feestdagen met zn alle bijelkaar!! Wat een geweldige foto's dn idd wat een geweldig mooi lied, wordt een mens helemaal vrolijk van!! Wij wensen jullie een hele fijne liefdevolle kerst toe!!! Heel veel liefs, Jos, Monisha, Quinty en Jero!!
22 december 2013 11:24

Reactieformulier

*
*
*