Weekverslag 14 dec tm 21 dec (deel II)

Maandag was Mees zo blij met de hereniging met zijn zussen, dat hij enthousiast met alle spullen heeft gesjouwd, hij heeft de beentjes onder zijn billen uitgerend, veel gefietst op de tractor en zijn loopfiets en 's avonds laat nog een rolstoelwedstrijd met Jill gehouden. Hoe gekker hoe beter deze dag, JOEPIE hij is boven jan! Maar dinsdag kon hij letterlijk niet meer op zijn benen staan, hij verrekte van de spierpijn. Dus thuis heeft hij woensdag lekker liggen chillen....

IMG-20131216-WA0021

IMAG1304

IMAG1319

 

In het chillen thuis werd donderdag roet gegooid, er was onverwachts een plekje vrij om een Mal voor de bestralingen onder narcose te maken. Dus om 11 uur moesten we ons melden op afdeling Q2Zee (ook gek als je daar net weg bent) en na een geslaagde mal gingen we daar 's avonds om 19.30 uur weer naar huis. Opnieuw Zoë gedag gezegd, en die gaan we natuurlijk nog even opzoeken als de bestralingen begin januari starten. Want dat wordt ons volgende stapje, 12 of 17x bestralen. Op woensdag 8 januari volgen er nog wat belangrijke scans waaruit ook weer moet zal gaan blijken dat Mees in volledige REMISSIE is!! De laatste urine uitslag was gelukkig ook weer helemaal schoon, geen actief Neuroblastoom meer. Heerlijk steeds die positieve bevestiging, tot nu toe gaat het volgens plan. En hebben we nog steeds maar 1 DOEL, Mees moet beter worden. Dat is ook de wens van zijn zus....

Vol trots hangt ze haar wens in de wensboom op school:

IMG-20131217-WA0003

 Vrijdag hebben we veel geregeld voor Amerika, want dit staat bijna letterlijk voor de deur. Er komt een hoop kijken bij dit avontuur, dat waarschijnlijk de eerste of de tweede week van februari gaat beginnen.

Vandaag hebben we lekker met zijn allen aan gerommeld en heerlijk geknutseld, laat de kerst maar komen. We hadden al een mooie kerstboom, maar deze super de luxe eigen ontworpen kerstboom steelt natuurlijk wel de show. Alledrie hebben ze met veel plezier de boom geschilderd en versierd.

IMAG1323

IMAG1326

Dan tot slot SUPER BEDANKT VOOR ALLE LIEVE KAARTJES, Kadootjes (Sem, hij is helemaal blij met zijn PSV bal), ook de drakenvriendenboekjes vallen goed in de smaak, het schilderij van de Draak staat te pronken in de kamer.

Bedankt voor de kerstbomenactie !!!!

En ook zijn kanjerketting wordt elke week langer, voor elke kuur / handeling een nieuwe kraal....

IMAG1327


Wij gaan de komende twee weken genieten van onze rust, de batterij opladen voor de volgende ronde. En wensen iedereen fijne kerstdagen, een heel gelukkig maar vooral gezond 2014!!

En heb je nog een plekje in je agenda vrij op 28 december, dan zien we jullie graag op het geweldige benefietconcert voor onze Ameesing MEES!!

IMAG1328

Zo dit was een behoorlijk verslag met mooie foto's, en mochten we iemand toch vergeten zijn te bedanken, bij deze "BEDANKT" want we worden overspoeld met warme kaartjes en dat vinden we heeeeeel fijn !!!!

 

xx Alle Schansjes

 

7 reacties :

Christine Bijnen schreef...
Lieve mensen Heel veel succes met de voorbereidingen. Veel gezondheid en een goed jaar voor jullie allemaal !
9 januari 2014 11:57
Patricia S. schreef...
mooie kerstboom gemaakt kids! wat een dubbele tijd zo.... geniet even van de stilte voor de volgende storm en ook een gelukkig en GEZOND nieuw jaar!!!!
4 januari 2014 06:47
karin schreef...
Hoi Allemaal , Het komt nu snel dichterbij , de grote reis naar de US , Het zal allemaal voormekaar komen hier , Ik ben blij dat je nu niet hier bent want hebben jullie gehoord van die immense sneeuwstorm die deze week over de hele Eastcoast gaat ? Ongelofelijke sneeuwstormen en veel highways zijn afgesloten . Vlieg reizen lange vertragingen dus dat zal allemaal weer voorbij zijn als jullie in de startblokken staan . Succes met de komende behandelingen en de voorbereiding van vertrek . Kop op allemaal ! Easier said than done ,I know , maar de Schansjes can do it !
3 januari 2014 07:17
Ineke van Gelder schreef...
Hallo Schansjes, Wat een goed nieuws heb ik daarnet gelezen. Ook heb ik een hele leuke, goede zanger op You tube gezien en gehoord!!! Keigoed, Mees. Een fijne jaarwisseling samen.
28 december 2013 07:32
ellen schreef...
Lieve allemaal. Jullie hebben zo n mooie kerst verdiend. ik hoop dat deze eerste kerstdagen verjaardag weer top was. geniet van de rust met elkaar.... wat n achtbaan.... maar jullie gaan er komen! Liefs ellen
25 december 2013 09:33
Monisha schreef...
Hey toppers! Wat een geweldige kerstboom hebben jullie gemaakt. En wat heerlijk. Jullie lachende gezichtjes te zien, ja Sasja, ook die van jou😉. Wij zijn heel blij dat jullie met kerst bij elkaar zijn, want zo hoort ook!! 🎅🎄 Hele fijne kerst dagen, geniet van iedere minuut bij elkaar. Ennuuuhhh, Puk...... Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!!! Als ik je volgend jaar weer zie, feliciteer ik je persoonlijk hoor!! 🎉🎈🎊🍰 O en ik moet je ook vast feliciteren van Quintus hoor ik net! Lieve Sasja, Sander, Puk, Jip en aMEESing MEES, nogmaals een hele gezellige kerst allemaal en een geweldig 2014! Dat het maar jullie topjaar mag worden met alle goeds!! 🎇🎆 Een hele dikke knuffel van ons!!!😘😘😘😘
22 december 2013 11:35
Jel schreef...
hè kanjer..........Ameesing trots op jou!!!!!!!!
22 december 2013 09:51

Reactieformulier

*
*
*