Maandag 19 mei

Vorige week maandag werd Mees alweer 4 jaar, hij heeft een fantastische verjaardag gehad! Overladen met kaarten, kadootjes, appjes, filmpjes en Skype vanuit de andere kant van de wereld. Heel hartverwarmend, het doet ons goed dat zoveel mensen met ons meeleven en hem niet vergeten. Super bedankt daarvoor, het doet ons goed.....

Maar onze trein dendert door en is klaar om het volgende perron te passeren, en laten we hopen dat hij rustig doorrijdt en zeker niet stopt! Komende woensdag 21 mei is het tijd voor de tussentijdse checkup, Mees krijgt opnieuw een MIBG EN CT scan en een beenmergpunctie om te kijken of hij nog steeds schoon is. Stik zenuwachtig zijn we, die stomme angst is om gek van te worden. Maar we blijven hoop en vertrouwen houden in onze kleine draak. Hij is fitter dan ooit, heeft vandaag op onze gezamenlijke afleidingsdag echt genoten.

Er stond een Philadelphiasightseeing tourbus op het programma om maar even niet aan woensdag te denken en dat is gelukt! Mees is zelfs helemaal naar boven geklommen bij "the Rocky STEPS"!!!! Niks geen puddingbenen meer, gewoon klimmen huppekee met al die trappen "DRAKENPOWERRRRRR"

Image (20)

Image (21)

3 reacties :

Anoniem schreef...
Fijn dat het nu goed gaat met Mees. Ik hoop van harte dat de uitslagen van de tussentijdse onderzoeken en scans goed zijn en dat daarna het vervolg van de behandeling voorspoedig zal verlopen en dat Mees voor altijd gezond is en blijft. Ik wens jullie allemaal veel geluk en gezondheid toe.
21 mei 2014 09:07
Jel schreef...
Wat drakenpower...........gewoon superdrakenpowerrrrr!!!!!!!!! Toi Toi Toi woensdag!!!!!! tot Skype......duim omhoog van ons!
20 mei 2014 07:36
Wouter en marloes schreef...
Wauw!!! Knap van je mees! En ook van puk en Jip! Dat zijn veel trappen zeg...... Pfffff word al moe als ik er naar kijk.😉 Weer een dag weg kunnen strepen naar woensdag toe. 👍💋
20 mei 2014 07:12

Reactieformulier

*
*
*