Maandag 9 juni

 

Ruim twee weken geleden zijn we als gezin goed gevloerd met het niet verwachte ongewenste K.. resultaat na de scans! Helemaal de kluts kwijt, onze kleine draak zo dapper, zo lief, zo grappig, zo fit, nee dat kan niet waar zijn..........!

Liefdevol zijn we in Nederland opgevangen door Familie en goede vrienden, allemaal staan ze op hun eigen manier klaar. En we weten dat iedereen heel veel aan ons denkt! Toch zijn de afgelopen weken heel maar dan ook heel zwaar geweest, ons verdriet, onze angst is met geen pen te beschrijven, ook onze omgeving is natuurlijk overvallen door dit vreselijke nieuws. Twee weken lang hebben we met onze omgeving over ons verdriet gepraat, gehuild, het heeft ons bergen energie gekost! Energie die we allang niet meer hebben.........

Het is tijd om met zijn allen te schakelen, maar dan ook echt met zijn allen, daarbij kunnen we een voorbeeld nemen aan onze GROTE KLEINE DAPPERE AMEESING MEES want hij gaat vrolijk en fit verder en heeft nergens nog last van. Wij hebben de afgelopen weken gelukkig ook tussendoor kunnen genieten, samen met alledrie onze kids! Dat geeft ons energie, en energie en kracht hebben we nodig om rechtop te blijven staan en deze zware klus verder af te ronden.

Niks hebben we eraan als mensen ons aanspreken in supermarkten, winkels, op straat tijdens onze alledaagse dingen om ons te vertellen hoe erg het allemaal is. Het herinnert ons constant aan het verdriet waardoor het accent op de verkeerde plek ligt! We hebben mensen nodig die ons afleiden, ons vertier bieden, ons energie geven en zorgen dat we sterk blijven en dat lukt met zijn allen veel beter dan alleen. Dus lieve mensen pluk met ons deze dag, doe iets met wat we vragen in deze blog. Maar let wel op het oudwijze gezegde "wie de schoen past trekke hem aan!"

Vorige week heeft Mees wat extra scans en onderzoeken gehad om te kijken hoe hij ervoor staat, das niet best! De MRI hier in Nederland laat dezelfde plek zien als de MIBG in Amerika. Morgen wordt er een biopt genomen uit zijn linkerbeen om te kijken of ze een GEN kunnen bepalen. Daarna gaat hij door naar de afdeling oncology om te starten met een ToTem chemo! Een chemo die het proces van neuroblastoom zou kunnen afremmen, het is het proberen waard! En laten we hopen dat zijn lichaam er goed op reageert en nog enige tijd met kwaliteit van leven de kans krijgt om samen met ons van zijn leven te genieten!

We varen dus een andere koers, met Mees als voorbeeld aan het roer! En de belangrijkste kenmerken "dapper, vrolijk, sterk, lief!"

Image (23)

 

5 reacties :

ellen schreef...
Lieve sas en sander.... ik loop wat achter en lees dit bericht. Goed dat je t schrijft.... als we willen weten hoe t gaat lezen we de blog en de rest energie geven.... duidelijke taal, pakkend verhaal en eerlijk. Goed dat te benoemen..... in onze eigen familie en op eriks werk grijpt de ziekte om zich heen lijkt wel.... ook wij beseffen dat elke dag n moment is om te ge nieten. Elke dag luister ik vermakelijk naar q music met de 'wijze les om kwart voor zes'.. dagelijks zoeken zij.... houd zoiets vast... soms ligt t voor t oprapen, soms is t echt zoeken.... maar leg t vast.....elke dag... t gouden geluksmomentje.....
28 juni 2014 12:09
karin schreef...
Hello Overthere , Hey familie , waar is dat ? ziet er super nederlands uit , we zijn vandeweek ook op de boot weg geweest op de Colorado river , was erg heet , als ik t goed zie is dit op de Maas rivier , Cool picture Mees , Vraag aan je vader of moeder of ze tijd hebben om even een stop te maken op t post kantoor , er ligt een pakje uit de USA ! Liefs karin en familie >> Love de fotoos hier en daar op de blog , please post more . Love you - Miss you - Love you .
19 juni 2014 01:40
Hejo schreef...
Liefs hejo
14 juni 2014 03:59
nellie schreef...
lieve mees zusjes pappa mamma opa en oma. Wat is die mees toch knap, eerst een stoere draak en nu weer kapitein. maar om bij jullie allemaal samen te zijn vind hij heel fijn. heel veel plezier samen. wij houden van jullie liefs nellie en cees
11 juni 2014 10:55
Monisha schreef...
Hallo toppers! Wat een toffe foto, van een tof mannetje! Super leuk! En wat goed om 'm zo te zien!! En wat fijn om te lezen dat ie lekker door bikkeld! Helemaal super. Het zullen geen gemakkelijke tijden zijn voor jullie, veel ups en downs. Geniet lekker van alle momenten samen. Wij denken veel aan jullie, dikke kus en knuffel!! Jos, Monis, Quinty en Jero!😘😘😘😘😘
10 juni 2014 09:13

Reactieformulier

*
*
*