Zaterdag 21 juni

Vorig jaar op vrijdag 21 juni kreeg Mees een echo, een uitslag die ons hele leven op zijn kop zette! We werden door gestuurd en precies een jaar geleden op zaterdag werden we ontvangen op de oncologie in Nijmegen.....doodsbang waren we...!

Inmiddels zijn we 5 zware chemokuren, een operatie, een hoge dosis chemo met een stamceltransplantatie, bestralingen, 3mnd immunotherapie in Philadelphia en weer een nieuwe chemo in t AMC verder!!! Wat een jaar zeg, en nog maar niet te spreken over het jaar dat komen gaat.

Het afgelopen jaar hebben we hard gevochten, en geprobeerd er het beste van te maken. Dat doen we nog steeds, er zijn gelukkig veel dagen met een gouden randje op ons pad gekomen, van die dagen die je normaal misschien niet eens opslaat!

Maar wij maken herinneringen, mooie herinneringen............

 

2 reacties :

Monisha schreef...
Hey kanjers! Idd, één jaar geleden...... Had meteen een dubbel gevoel toen ik wakker werd. Een jaar geleden op de verjaardag van onze kleine man verschrikkelijk nieuws te horen gekregen over jullie kleine stoere man.😪 En dat gevoel zal ieder jaar weer terug komen.....😔😔 Cliché, maar geniet van elk moment, dag, uur, minuut, seconde...leuke dingen maar ook zelfs als je z'n vuile kleren wast. Wij wensen jullie, papa, mama, lieve kanjers van zussen, opa's en oma's nog heel veel dagen met een dubbel gouden randje toe! Een hele dikke kus van ons!!😘😘😘😘😘
21 juni 2014 11:37
Wouter en marloes schreef...
Dat er nog maar héél veel mooie herinneringen bij mogen komen en dus ook heeeeeel veel dagen met een gouden randje! 😘
21 juni 2014 07:36

Reactieformulier

*
*
*