Woensdag 2 oktober

De helft van de kuur zit erop en de chemo begint al behoorlijk op zijn eetlust te vervelen. Het gaat met Mees nog niet heel slecht maar ook niet goed, een mager 5,5 zou ik zeggen.

Maar los van deze gekke kerstboom op zijn kamer waar steeds de gifzakken in op worden gehangen. Heeft hij vandaag toch echt wel een SUPER TOFFE dag gehad. Om 10 uur vanochtend kwam de zuster aan Mees vragen of hij Ernst en Bobby leuk vindt, waarop zijn antwoord "die zijn echt heel grappig en knettergek!!" De zuster schiet in de lach en fluistert hem in zijn oor dat ze om 12 uur in de TV-studio zijn van het Radboud. Voor slechts een beperkt aantal kinderen en Mees is één van de gelukkige die mag komen kijken naar de voorstelling.  Hij vond het geweldig, 3 kwartier de grootste lol en 2 super mooie handtekeningen op zijn drakenkussen rijker!

Daar doen we het voor, een glimlach op de gezichtjes van deze strijdvaardige kids!

IMAG1066

Onder deze twee mafketels zit heus de lievelings Pedagogisch Medewerkster Maartje van Mees. Soepkippen die Ernst en Bobby!

IMAG1060

IMAG1068

IMAG1069

En nu op naar dag 4 van kuur 5!!

7 reacties :

Anton schreef...
Geweldig wat een verrassing zo ook dat de zorgverzekeraar van Faber eindelijk heeft goedgekeurt dat hij naar Amerika mag voor behandeling. Dus het gaat lukken. Gods rijkste zegen. Anton
4 oktober 2013 05:42
Ellen schreef...
Mooi ingespannen gezichtje..... even flinke afleiding.... succes de komende dagen !!!! Houd je haaks.... allemaal Ellen
4 oktober 2013 07:07
Teaka schreef...
Hee lieve Mees!! Da's wel heel cool dat die 2 "knettergekken" op bezoek kwamen, zeg!! Wat een verrassing!!! Je bent ook alweer een dag verder en ik hoop dat die 5,5 weer wat gestegen is.... Zet m op, flink kereltje.... Je bent echt super dapper!!! Weer n high five van onze Sepp voor jou en natuurlijk ook veel groetjes van Enver en Kenza!!
3 oktober 2013 10:38
Sandra schreef...
Ahhhhh wat superleuk! Kijk dat koppie dan, helemaal gespannen zit ie toe te kijken. Seth vindt Ernst Bobbie en de rest ook zo leuk! Wat fijn dat jullie daar even van hebben kunnen genieten tijdens deze zware kuur. Zet hem op he Mees, ook deze keer sla jij jezelf er kranig doorheen! Kanjer mannetje! Een high five van Seth en een virtuele knuffel van ons.
3 oktober 2013 10:33
jel schreef...
Das effe stoer Mees!!!!!!!!!!!
3 oktober 2013 10:22
Susan schreef...
Ha die Mees, Dat was zeker wel even lachen geblazen met die gekke Ernst en Bobby. Heel fijn dat je daar bij mocht zijn, samen met de andere kinderen. Maartje zal wel zere benen hebben gekregen toen die soepkippen op haar schoot gingen zitten. We hopen dat je snel weer zin gaat krijgen in allerlei lekkere dingen en dat die 5,5 gauw minimaal een ruim voldoende gaat worden jongen! Je bent een bikkel. Dikke knuffel lieve Mees!xx
3 oktober 2013 07:46
Patricia schreef...
Fijn zo'n leuk moment tussen die verschrikkelijke kuurdagen!! Hopelijk zorgt de afleiding tevens voor wat eetlust (en anders haalt Mees het straks na de kuur hopelijk weer in).... Succes allemaal ook namens Faye en Kyomi!!
3 oktober 2013 04:40

Reactieformulier

*
*
*