Vrijdag 9 mei

Het is gelukkig alweer vrijdag 9 mei, dag 3 van kuur 3! Dezelfde kuur als de eerste en die was echt vreselijk. Mees had toen heel veel pijn!

Deze keer lijkt hij er doorheen te fietsen, hij is nog steeds fit. Heeft praatjes voor 10 en eet en drinkt nog steeds voldoende. Normaal weigert hij in het ziekenhuis te eten, maar deze kuur heeft hij zin in van alles. Goed teken dus. De morfine is dag 2 terug gezet en vandaag weer een tandje terug. Deze stond namelijk vrij hoog door de hevige pijn in de eerste kuur, we merken groot verschil met zijn alertheid nu de morfine minder wordt toegediend. En hij heeft gelukkig geen pijn. Morgen alweer de laatste dag, en die dag kan op voorhand al niet meer stuk want morgen komt oma Anneke hem persoonlijk de kieteldood geven!! Daar kijkt ie nu al naar uit. 

Ook Sam en Hieke zijn er weer, dolle pret dus!

En nog maar 3 nachtjes slapen en dan gaat deze grote kanjer zijn vierde verjaardag vieren, want op maandag 12 mei is onze ameesing Mees jarig.

Dat hij een kanjer is wisten we natuurlijk al, maar zijn ketting bewijst nog maar eens hoeveel ellende hij al heeft doorstaan en dit nog steeds met de beste drakenpowerrrrr van de wereld doet..... We hadden al een bijna 3 meter lange ketting uit Nederland, nu komt daar ook nog eens een nieuwe ketting uit Amerika bij van bijna 1.75 meter!

Image (19)

Image (17)

5 reacties :

Nelly schreef...
Ha die lieve drakenMees, Alsnog van Harte Gefeliciteerd met je vierde verjaardag!! Nu ben je ineens geen peuter meer maar een kleuter.Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad. En natuurlijk ook papa en mama en Puk en Jip gefeliciteerd met "drakenMees". Liefs van je peuterjuf.
13 mei 2014 02:01
Ome Bert schreef...
Hallooooo Mees.....Via deze weg van Harte Gefeliciteerd met je 4e verjaardag. En natuurlijk ook papa, mama, Puk en Jip Gefeliciteerd omtrent jou verjaardag. Maak er een fijne dag van! Groetjes ome Bert.
12 mei 2014 11:43
Jan schreef...
Hartelijk Gefeliciteerd met jouw verjaardag Mees! Ook voor mama en papa Jip en Puk. Hoe gaat het verder met het kuren? Lees dat jij het draakje goed aan het verslaan bent. Volhouden! Jij kunt het. Groeten Jan,
12 mei 2014 04:38
Ineke van Gelder schreef...
Hallo Sander, Sasja, Puk, Jip en Mees, Mees gefeliciteerd met je 4de verjaardag en ook Sander, Sasja, Puk en Jip proficiat. Geniet van deze dag en succes verder. Groetjes Ineke36212864292
11 mei 2014 12:47
Monisha schreef...
Hey kanjer fam. V/d Schans!! Niet leuk om te lzen dat deze kuur vreselijk was, maar super om te lezen dat je je er niet door laat kennen, aMEESing MEES! Topper!👍 De foto is echt super om je zo te zien, ondanks alles zie je er gewoon toppie uit! Zegt veel over jou, kleine grote man! Jij kan zo heel de wereld aan als het zou moeten, je bent niet klein te krijgen! En met zo'n achterban als papa, mama, Puk en Jip kan het niet meer stuk. Voor maandag een hele fijne en gezellige dag, maar dat gaat vast lukken en zeker als oma nog komt. Een kaartje van ons is al onderweg!! Lieve familie, maak er maandag een topdag van als geen ander!!🎉🎊🎈 Dikke kus, Kos, Monis, Quintus en Jero!😘😘
10 mei 2014 11:58

Reactieformulier

*
*
*