Zaterdag 5 april

Image (14)

Maandagochtend om half 9 zit alle IL2 erin en is Mees klaar om op woensdag 9 april te starten met het tweede deel van deze kuur. Deel twee wordt zwaarder hij krijgt dan een behoorlijke dosis binnen die de neuroblastoomcellen moet gaan opspeuren. Deze zitten verstopt in zenuwcellen, daar bijten ze zich in vast en proberen de cellen los te trekken. Zenuwpijn is ongeveer de lastigste pijn die men kan bestrijden dus dat wordt even flink bikkelen. Hij krijgt constant morfine toegediend en als t nodig is dan kunnen we hem nog een extra shot geven. Dit mag je zelf regelen door 1 druk op de knop van de morfinepomp!

Mees doet het deze ronde goed, buiten koorts en wat huidirritatie mogen we niet klagen. Hij speelt volop! 

 

5 reacties :

Anton van Diessen schreef...
Lieve mensen, Wat mooi te lezen dat jullie het goed stellen in Amerika. Wat een drakendoder is die Mees. Hier in Waalwijk leven we mee met jullie. In mijn gebeden denk ik aan jullie. Woensdag bij het afscheid van Zoë zal ik extra voor herstel van Mees bidden. Alle goeds Anton (diaken)
11 april 2014 06:31
ingrid rohde schreef...
hoi met zijn alle..de zusters zullen nooit vergeten wat draken en fabers zijn! wel fijn dat die twee tegenover elkaar liggen. laat ze de boel maar overhoop halen als het hun goed doet dan ons alle ook! ben nog steeds bere trotz op die draak van jullie. hij doet het zo goed kusjes aan de meiden en sander. tot gouw lieverds!
10 april 2014 06:25
de Kapellekes schreef...
Hee Kanjer!! Wat ben ben je toch ontzettend dapper, en wat krijg je al weer mooie haartjes!! Zet m op, drakie, je doet het geweldig!! Kus van ons allemaal!
10 april 2014 04:21
Wouter en marloes schreef...
He Mees, Veel succes morgen!! Hopelijk werkt al jouw 🐲power goed mee met het opspeuren en losmaken van alle boze cellen!!! Zet hem op vent👍
9 april 2014 12:17
Meryl schreef...
Hallo allemaal, Wat fijn dat Mees volop speelt. Heel veel succes en sterkte voor jullie allemaal! Wij denken aan jullie! Liefs uit Wolluk!
7 april 2014 05:29

Reactieformulier

*
*
*