Maandag 19 januari

Al anderhalf jaar zwoegt onze dappere Mees tegen de ziekte Neuroblastoom, hij heeft het tot op het laatste moment hard gewerkt. We wisten al heel lang dat we de strijd gingen verliezen. De afgelopen weken waren zwaar voor ons, maar vooral voor Mees. Sinds de ziekte hem een genadeslag is gaan geven, kwamen er overal tumoren en was de pijn voor hem niet meer te dragen. We hebben er alles aan gedaan dit draaglijk te maken, en elke keer als we dachten nu is het onder controle "joepie pijnvrij" dan werd het weer erger. Elke keer kwam er iets bij...

Afgelopen week was een hel, zijn conditie verzwakte met de dag! Hier en daar een helder moment, want hij heeft veel geslapen mede ook door de morfine. Maar die had ook vreselijke bijwerkingen zoals misselijk worden. En spugen met een maagje waar al weken geen normaal eten meer in gaat, doet pijn. Elke keer weer dat stemmetje ...."spugen!" ...... Elke keer weer ...."dorst!" .....en dan wilde hij toch nog een slokje drinken.....elke keer weer..."mama papa ben je er nog?".... Hij was zo afwezig en wilde net als wij absoluut niet loslaten!

Zaterdag zagen we al aan hem dat het einde nu toch echt naderde, hij was op. Het is niet meer te dragen voor zijn smalle kleine schoudertjes, deze last is al veel te lang veel te zwaar. Een oneerlijke strijd heeft hij met opgeheven hoofd gestreden.....

Gisterenochtend is Mees om 5.50 uur ingeslapen, gelukkig heeft hij ons een teken gegeven zodat wij hem konden vertellen "ga maar schat, het is goed zo, je mag geen pijn meer hebben!" Gelukkig kon hij daar naar luisteren, want hij had zich er al dagen tegen verzet. Hij heeft eindelijk zijn wel verdiende rust, maar wat een stilte....is dit dan die leegte......echt we vinden het met zijn allen helemaal niks!

Mees is en blijft thuis tot het afscheid, hij ligt er vredig als een dappere draak bij. Precies zoals hij was.........

Vrijdag 23 januari is de uitvaart om 10 uur in de Antoniuskerk te Waalwijk, aansluitend gaan we Mees in besloten kring naar zijn laatste rustplaats brengen. Het is voor ons belangrijk dat dit laatste stukje ook alleen in deze besloten kring plaats vindt. Dit afscheid is namelijk zwaar. Mocht u behoefte hebben om toch iets te doen, een bloemetje een tekening....als afscheid voor Mees dan kunt u dit vrijdag vooraan in de kerk neerleggen!

Deze laatste dagen gaan we samen doen, met zijn vijven. Graag respect en gepaste afstand voor onze keuze, dit zijn de laatse dagen dat we naar hem kunnen kijken, dat we hem nog aan kunnen raken....we willen geen minuut missen, straks rest ons alleen nog die gouden herinneringen!

Β 

Β 

169 reacties :

Marloes schreef...
En weer is er 1 jaar voorbij zonder jullie lieve dappere draak! 😒😘
18 januari 2017 10:25
Marloes en wouter schreef...
1 jaar geleden.......😘
18 januari 2016 08:44
Lilly schreef...
Dag lieve familie, Morgen is het een jaar geleden dat Mees zijn drakenstrijd moest opgeven. Ik wens jullie dat jullie deze dag de kracht hebben om met elkaar gouden herinneringen aan Mees op te halen en vooral er voor elkaar te zijn. Heel veel sterkte en warme groet!
17 januari 2016 12:03
Petra schreef...
Lieve familie, 12 mei, de verjaardag van Mees.. Ik heb de hele dag aan jullie gedacht. Liefs van een onbekende die met jullie meeleeft!
12 mei 2015 08:33
Ingrid schreef...
Lieve familie, Hoe gaat het nu met jullie? Ik hoop dat jullie ondanks het grote verdriet en gemis van jullie Amazing Mees toch de kracht en moed hebben kunnen vinden om verder te gaan. Natuurlijk blijft het gemis, natuurlijk blijft het verdriet, natuurlijk zullen jullie je nooit meer compleet voelen, maar toch hoop ik dat jullie langzaam aan weer van dingen kunnen genieten. Hier wordt in ieder geval nog elke dag aan jullie gedacht. Een dikke warme knuffel voor jullie allemaal. Liefs, Ingrid
3 mei 2015 09:37
Ingrid schreef...
Lieve familie, Hoe gaat het nu met jullie? Ik hoop dat jullie ondanks het grote verdriet en gemis van jullie Amazing Mees toch de kracht en moed hebben kunnen vinden om verder te gaan. Natuurlijk blijft het gemis, natuurlijk blijft het verdriet, natuurlijk zullen jullie je nooit meer compleet voelen, maar toch hoop ik dat jullie langzaam aan weer van dingen kunnen genieten. Hier wordt in ieder geval nog elke dag aan jullie gedacht. Een dikke warme knuffel voor jullie allemaal. Liefs, Ingrid
3 mei 2015 09:36
Lilly schreef...
Dag lieve dappere familie. Hoe gaat het nu met jullie? Jullie kleine draak kijkt vast naar jullie en wat jullie allemaal doen van waar hij nu is. Hij lacht met jullie, huilt met jullie, ja geniet ook van jullie plagerijtjes. Ik hoop dat jullie de kracht hebben om door te gaan. Warme groet van een onbekende die mer jullie meeleeft.
18 april 2015 04:02
Astrid Groeneveld schreef...
Voor dit verschrikkelijke verdriet zijn geen woorden.... Ik wens jullie heel veel sterkte met elkaar.
16 april 2015 01:42
Marjanka schreef...
Het is alweer Februari. Ik heb amazing Mees meer dan een jaar gevolgd. Even, dacht ik heel egoistich dat ik niet kon bevatten dat Mees niet meer hier is. Meteen daarna de realisatie: dan is het niet te verwoorden hoe moeilijk zijn mama, papa en zusjes het hebben. Ik hoop zo dat het verdriet een beetje draagbaar is. Een onbekende Mees fan denkt aan jullie.
7 februari 2015 12:31
Gaston en Anjo schreef...
Lieve familie, ik ken jullie niet zo goed, maar heb de blogs over Mees vaak gelezen. Ontroerend, liefdevolle verhalen , een fijn gezin. Ik kan niet de juiste woorden vinden om te zeggen wat ik voel..het is makkelijk gezegd voor ons, maar koester de hele mooie herinneringen, ze worden steeds meer waard. Mees was echt een kanjer, hij is vast het mooiste engeltje nu..heel veel sterkte voor nu maar vooral in de toekomst met het verlies van jullie allerliefste Mees.....
27 januari 2015 09:55
Margot schreef...
Lieve familie, Door het bericht wat op facebook rondging leerde ik Mees' verhaal kennen en heb ik hem shirtjes gestuurd en op een afstandje gevolgd hoe het ging. Wat was het mooi toen het zo goed ging. Wat is dit intens verdrietig en wat zullen jullie het moeilijk hebben. Wat een mooi mannetje was Mees, wat een geweldig kind. Hij heeft geen pijn meer en zal altijd zijn plekje in jullie hart houden. Ik wens jullie zo ongelofelijk veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken. Hopelijk lukt het om af en toe te (glim)lachen bij alle mooie herinneringen aan dit wondertje wat jullie van begin tot het eind met zoveel liefde bij jullie hebben gehad. Heel veel liefs...
24 januari 2015 11:16
Carla van de Ven schreef...
Lieve familie, Wat een bijzonder, overweldigend, mooi afscheid van jullie kanjer van een zoon Mees. Het was in 1 woord een "perfect" afscheid. Zeer indrukwekkend, de drakendans, het voorlezen uit het drakenboekje en dan het prachtige emotionele lied van Kim LIam en de vele groenen draken ballonnen. Veel liefs en sterkte in alle rust xx.
23 januari 2015 11:44
Margit schreef...
Lieve familie, wat hebben jullie er een ontroerend mooi afscheid van gemaakt voor jullie dappere draak.. Prachtige foto's, mooie muziek...en jullie gezin samen sterk achter Mees. Jullie hadden het niet mooier kunnen doen... Een overstroming van liefde, dat was het....Heel veel kracht in alle dagen hierna.... XXX
23 januari 2015 07:13
M schreef...
Veel aan jullie gedacht vandaag.....ik herinner me de foto waarop jullie met Mees tussen jullie in door de lange gang van het Radboud UMC liepen. Ik liep daar vandaag zelf ook en dacht aan meteen aan jullie en realiseerde me dat Mees er echt niet meer is....wat een verdriet en gemis voor jullie! Zo hard gestreden door die kleine Mees met hulp en liefde van zijn lieve ouders en zussen. Mees is vast en zeker trots op jullie!
23 januari 2015 06:34
Chris schreef...
Vanmorgen was ik in mijn gedachten bij jullie. Heel veel sterkte!!
23 januari 2015 02:20
Van den broek schreef...
Heel veel sterkte vandaag met deze verschrikkelijk moeilijke dag. Hoop dat jullie als familie er een beetje door heen komen. Hier brand een kaarsje voor jullie Mees. Mijn gedachten zijn bij jullie.
23 januari 2015 11:23
Hanneke schreef...
Heel veel sterkte voor nu en straks. Wat een onmogelijke opgaven om je kind en broertje los te moeten laten. Jullie lieve dappere strijder. Wat is het toch een kanjer. Al moeten jullie hem nu lijfelijk voorgoed loslaten jullie blijven altijd met elkaar verbonden en jullie liefde leeft voort. Hier brand een kaarsje voor jullie
23 januari 2015 09:58
Nathalie schreef...
Lieve Sasja Sander puk en Jip Ongelofelijk veel sterkte op deze Moeilijke zware dag vandaag In mijn gedachten zal ik aan jullie Denken en de herinnering aan De allerstoerste draak met de Mooiste glimlach zal altijd bij ons Blijven heel veel sterkte de komende Tijd en daarna veel knuffels en liefs!
23 januari 2015 09:12
Lilly schreef...
Zo'n dapper ventje........ Wat een geluk moet het zijn geweest dat hij deel van jullie leven was. Wat een geluk moet het voor Mees zijn geweest met zo'n fijne ouders en lieve zusjes. Hou de kracht die jullie hebben gehad vast voor de komende tijd! Dat gun ik jullie zo.
22 januari 2015 10:38
Rijkers schreef...
Wat een groot gemis! Heel veel sterkte de komende tijd. Niet alleen voor jullie als gezin, maar ook voor jullie naasten, die jullie kanjer ook zo moeten gaan missen. Onze gedachten zijn morgen en de komende tijd bij jullie. Sterkte. Liefs, familie Rijkers
22 januari 2015 10:29
Dennis schreef...
Rust zacht lieve kleine kanjer na deze oneerlijke strijd. Ondanks deze hele zware periode, zijn jullie allen een positief voorbeeld voor velen. Heel veel sterkte met het verlies van Mees en de mooie herinneringen aan hem zullen blijven voortbestaan.
22 januari 2015 09:15
Arjen schreef...
Heel veel sterkte met dit enorme verlies!
22 januari 2015 07:10
Péronne schreef...
Zo oneerlijk..zoveel verdriet, denk aan jullie morgen . Sterkte
22 januari 2015 04:08
De Waalwijker schreef...
Wij willen jullie heel veel kracht toewensen voor nu en de tijd die komen gaat. Mees, een dapper draakje met zoveel kracht, wat een oneerlijkheid. Team De Waalwijker
22 januari 2015 03:35
nine schreef...
Lieve familie, wat moet je zeggen hier zijn gewoon geen woorden voor! ontzettend knap hoe jullie als gezin hebben gevochten voor en met jullie lief Draakje Mees! Voor Mees: "goede reis rust zacht op de 'drakenplek' waar pijn en ellende niet bestaan!'Het ga je goed lieve Mees. Voor allen die hem nu moeten missen: heel heel veel sterkte. Neem de tijd om te rouwen. En ooit ergens gaan de scherpe kantjes van de pijn af het gemis zal blijven. Vind troost bij elkaar! En vind troost in de kanjer die Mees is / was! Want wat heeft hij gevochten.... Klinkt raar maar wens jullie een mooi intiem afscheid om de cirkel 'rond' te maken! Kaarsje brandt voor jullie en voor draakje Mees!
22 januari 2015 12:21
Lian Vrijsen schreef...
Lieve familie, wat een heftig blog! Dit had je niet willen vertellen en wij als lezers niet willen lezen. Wat is het snel gegaan. Wat ik voel is boosheid, maar ook verdriet. Hoe zal dat zijn voor jullie als ouders, familie. Veel te jong, moet niet mogen/kunnen. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht om door te gaan daar waar Mees nu heeft moeten afhaken. AmeesingMees, het ga je goed, kanjer! Drakenpower is wat je hebt laten zien.
22 januari 2015 08:20
karin schreef...
GoodBye Lieve Mees , Het leek nog zo ver weg en niet juist om Good Bye tegen je te zeggen. Je gaf me netjes een handje en staarde me aan , Ik heb genoten van je ape-draken sprongendoor t huis en voelde me o,zo verdrietig toen je mama je weer moest troosten en je oma moedeloos werd om aan te zien dat de pijn weer eens alles verpestte . . Ik kon zien hoe trots je was op je mamsie , bij haar op schoot , terwijl we praatte over onzin gaf je haar zoveel hugs en keek naar mij of ik dat wel zag . Dat zag ik wel ~ Cool , Stoer en Dapper , had ik al wel gehoord maar nu ook gezien. En zo wonderbaarlijk dat je er de hele Decembermaand mocht zijn . Maar toch is t plotseling ervan gekomen dat je hebt moeten gaan. Tuurlijk wilde je ook wel blijven. En Cool Stoer en Dapper dat je papa en mama , je uiteindelijk hebben laten weten dat het OK was om te gaan , je niet bang hoefde te zijn om hen te verlaten. Het gevecht is over en we weten allemaal hoe verschrikkelijk sterk je bent geweest . Nu is het aan hen om door te gaan zonder jouw … Lieve Sasja , Sander , Puk en kleine Jip , ~opas en omas , tantes en ooms , neefjes en nichtjes , Allemaal heel veel sterkte weer , Knok alsjeblieft door want Mees zou niet anders willen . En als je niet meer kan , denk dan aan Cool , Stoer en Dapper , AmeesingMees , en weet dat je altijd weer op kan staan . May Peace be with you , May you rest in Peace Lieve Mees .
22 januari 2015 04:39
Marinde schreef...
Dag papa, mama en zusjes van kanjerdraakje Mees, Wat een verdriet zullen jullie hebben...... Ik hoop dat jullie goede dagen samen hebben en dat jullie op een mooie manier afscheid kunnen nemen van het lichaam van Mees. Mees was, is en blijft in jullie leven. Ik wens dat er lieve mensen die jullie nu en later vasthouden.
21 januari 2015 06:18
Marinde schreef...
Dag papa, mama en zusjes van kanjerdraakje Mees, Wat een verdriet zullen jullie hebben...... Ik hoop dat jullie goede dagen samen hebben en dat jullie op een mooie manier afscheid kunnen nemen van het lichaam van Mees. Mees was, is en blijft in jullie leven. Ik wens dat er lieve mensen die jullie nu en later vasthouden.
21 januari 2015 06:17
Astrid bertrums schreef...
Lieve familie.. Toch het gevreesde afscheid gekomen. Wij wensen jullie veel sterkte toe.wat moet je zeggen over dit grote verdriet. Hebben van dichtbij gezien , wat deze ziekte in deze vorm kan doen..verschrikkelijk Hele dikke knuffel en een mooi afscheid toegewenst
21 januari 2015 05:02
Rie-jeanne schreef...
Heel veel sterkte famile van Mees
21 januari 2015 03:53
Audrey Hengst schreef...
Langs deze weg wil ik de Familie heel veel Sterkte toewensen voor Nu maar ook de komende tijd! Denk aan de momenten van plezier, liefde die jullie samen hebben gedeeld.
21 januari 2015 12:48
Nathalie schreef...
Een diepe buiging voor Mees..
20 januari 2015 11:12
olga schreef...
Heel veel sterkte met dit vreselijke verlies Olga
20 januari 2015 10:56
olga schreef...
Heel veel sterkte met dit vreselijke verlies Olga
20 januari 2015 10:56
Petra schreef...
En de wereld staat stil.......
20 januari 2015 10:28
Sasja schreef...
Lieve familie van Mees, Met tranen in mijn ogen las ik het trieste nieuws dat Mees is overleden. Wat heeft dat mannetje veel moeten doorstaan. Zo oneerlijk! Een jongetje van zijn leeftijd zou moeten voetballen, fietsen, buitenspelen en niet zo'n lijdensweg moeten doorstaan. Met jullie blog hebben jullie een heel bijzondere kijk in jullie privéleven gegeven. Dat maakt het ook dat, hoewel ik jullie niet ken, het overlijden van Mees mij erg raakt. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit zware verlies te verwerken. Hopelijk helpen de mooie herinneringen aan Mees jullie om het gemis een plaatsje te geven.
20 januari 2015 10:27
Femke schreef...
Gecondoleerd met het verlies van jullie dappere Mees. Ik wens jullie veel sterkte toe, voor nu en voor de komende tijd.
20 januari 2015 10:21
Ingrid schreef...
En toen was ik stil..... Wat een enorm verlies...dit had nooit mogen gebeuren. Kaarsjes branden voor jullie en ook eentje voor jullie Mees. In gedachten ben ik bij jullie. Neem jullie tijd die jullie nog met Mees resten, want daarna zullen er inderdaad alleen nog maar herinneringen zijn... Heel veel sterkte met dit ondraaglijke verlies. Heel veel liefs en in gedachten omarm ik jullie.xxx Ingrid
20 januari 2015 10:21
Elise E schreef...
Sterkte voor jullie allemaal.. wat een strijdlust heeft hij laten zien.. Die drakenpower.. helaas mocht het niet sterk genoeg zijn. In mijn gedachten ben ik bij jullie.. ook al ken ik jullie alleen maar van de blog.
20 januari 2015 09:54
Familie Fleijsman schreef...
Gecondoleerd. Heel veel sterkte met jullie verlies.
20 januari 2015 09:19
Babette Baggerman schreef...
Lieve familie, Ik heb hier geen woorden voor, met tranen in mijn ogen lees ik de laatste update!! Ik heb het twee keer moeten lezen wilde het helemaal doordringen (ontkenning denk ik dan maar). Ik wil zoveel zeggen maar kan de woorden gewoon niet vinden. Heel veel sterkte de komende tijd! Ik zal aan jullie denken en bij elk kaarsje dat ik opsteek aan Mees! Rust zacht mannetje! Liefs en heel erg veel knuffels!
20 januari 2015 09:19
Ingrid schreef...
Dit had nooit mogen gebeuren!! Als bloglezeres keek ik zo af en toe op jullie site. Vaak enorm geroerd door de enorme liefde die uit de verhalen zo sterk naar voren kwam. Jullie hebben als gezin zo enorm hard gestreden en alles eraan gedaan om een andere uitkomst te mogen meemaken voor jullie prachtige zoon met de meest gulle lach en lieve pret oogjes. Als buitenstaande, maar ook moeder van jonge kindjes, hoopte ik zo ontzettend met jullie op dat ene wonder! Het was zo ontzettend verdiend! Liep gisterenavond laat met de hond over straat toen ik het bericht las en ik vind het verschrikkelijk!! Dit had gewoon nooit mogen gebeuren! Ontzettend veel sterkte en liefde gewenst voor jullie als gezin maar ook jullie families en vrienden om jullie heen! Het zal kracht kosten om dit verlies in jullie levens te verweven.
20 januari 2015 09:03
henrieke schreef...
Lieve familie, Iets erger dan dit bestaat niet! Ik ken jullie niet en toch leef ik met jullie mee... Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe en hoop dat jullie houvast kunnen hebben aan de mooie herinneringen.
20 januari 2015 08:40
Marja schreef...
Lieve familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie zoon en lieve broertje. We wensen jullie veel warmte en liefde toe voor nu en de komende tijd. Weet dat velen met jullie in gedachten meeleven. Heel veel sterkte!!
20 januari 2015 07:04
M schreef...
Ik wens jullie heel veel rust, kracht, liefde en heel veel mooie herinneringen toe!
20 januari 2015 04:35
Mart schreef...
Wat een oneerlijke strijd heeft jullie Mees gestreden! Heel veel kracht en sterkte voor de toekomst.
20 januari 2015 03:55
Saskia Groothuijse schreef...
Lieve Familie, Heel veel sterkte voor deze dagen en alle dagen die nog voor jullie liggen.
20 januari 2015 01:56
een mama schreef...
lieve allemaal, dit is zo oneerlijk! Mees, wat ben je een kanjer. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Heel veel sterkte en een dikke knuffel!
20 januari 2015 01:36
Martine schreef...
Vlieg maar draakje over de wolken over de regenboog naar een plaats waar geen pijn en verdriet is, Mees je was en blijft een knappe kanjer !!! Veel sterkte en moed om dit verlies te dragen, maar Mees blijft bij jullie, in wat jullie ook doen, als een engeltje op jullie schouder en diep in jullie hart , alle mooie herinneringen.
20 januari 2015 01:21
Nicole schreef...
Zelfs jouw drakenpower kon dit monster niet verslaan... Lieve Mees, dappere draak, rust zacht. Lieve familie van Mees, ik wens jullie heel veel kracht toe om dit immense verdriet te dragen. Mogen alle mooie herinneringen aan jullie lieve Mees een troost bieden in de toekomst.
20 januari 2015 10:54
Meril schreef...
Dag dapper draakje!Lieve familie van Mees, hij is voor altijd dichtbij jullie diep in het hart.
20 januari 2015 10:13
Luc schreef...
Allereerst ontzettend veel sterkte gewenst met het verlies van Mees. Ik heb, als stadsgenoot, jullie verhaal gevolgd, was ontroerd over de mooie en positieve manier van hoe jullie als gezin deze oneerlijke strijd gestreden hebben. Diep respect voor held Mees, hij had geen betere ouders en zussen kunnen hebben. We hebben zelf ook 2 kinderen van 2 en 4, ik zou me niet kunnen voorstellen in wat voor rollercoaster van hoop, geluk dat een uitslag goed is, onmacht, verdriet, wanhoop, toch het beste ervan willen maken, de andere meiden ook aandacht geven etc met me zou doen.. Jullie zijn zo sterk geweest, en nu nog. Ik heb een brok in mijn keel en wens jullie alle sterkte toe het een plaatsje te kunnen geven.
20 januari 2015 09:26
Peter schreef...
Gecondoleerd. Heel veel sterkte bij het verwerken van jullie verlies.
20 januari 2015 09:22
Hanneke schreef...
Wat een verdriet...jullie kleine dappere Mees is er niet meer. Ik wens jullie veel sterkte toe om dit verdriet te dragen.
20 januari 2015 09:04
Dorien Staal schreef...
Heel veel sterkte met dit grote verlies. Geen enkel woord zal jullie pijn verzachten. Ik wens jullie veel kracht en liefde van de mensen om jullie heen om hierdoor te kunnen.
20 januari 2015 09:02
Renate schreef...
Gecondoleerd. Heel veel sterkte met jullie verlies.
20 januari 2015 08:02
Antje schreef...
Heel veel sterkte de komende tijd!
20 januari 2015 01:29
Nicole schreef...
Met al zijn drakenpower was dit monster niet te verslaan. Lieve Mees, dappere draak, rust zacht... Ik wens jullie allemaal heel veel kracht toe om dit zware verlies te dragen. Ik hoop dat de mooie herinneringen aan jullie prachtige en dappere Mees een troost mogen bieden in de toekomst.
20 januari 2015 01:15
MrsP. schreef...
Soms zoek ik woorden om te spreken, soms zoek woorden voor een beetje troost Maar hoe ik ook zoek, ik vind ze niet zijn er wel woorden voor intens verdriet...?
20 januari 2015 12:12
Kim schreef...
Gisteren nog op jullie blog gekeken, hoe zou het met mees zijn? En vandaag dit bericht.... Hoe wrang kan het zijn. De dappere strijder heeft deze zware strijd verloren. Heel veel kracht toegewenst...
19 januari 2015 11:48
Kim schreef...
Gisteren nog op jullie blog gekeken, hoe zou het met mees zijn? En vandaag dit bericht.... Hoe wrang kan het zijn. De dappere strijder heeft deze zware strijd verloren. Heel veel kracht toegewenst...
19 januari 2015 11:47
Marjanka schreef...
Wat voor afloop deze ziekte ook heeft, het veranderd niet dat Mees een wonder was en is! Ik wens jullie als gezin veel steun en liefde in deze zware tijd.
19 januari 2015 11:33
Erna schreef...
De achtbaan is tot stilstand gekomen......Familie ik wens jullie sterkte en heel veel kracht toe! Gecondoleerd met het grote verlies van jullie kleine mannetje.....Dappere draak,lieve Mees rust zacht.....
19 januari 2015 10:45
c schreef...
geen verdriet is groter dan het verlies van je kind, ik weet het helaas uit ervaring . ik wens alle nabestaanden alle kracht en wijsheid om deze verschrikkelijke ervaring te verwerken. koester je mooiste herinneringen, en probeer er te zijn voor elkaar. jullie hebben elkaar zo nodig in deze tijden sterkte in alles....
19 januari 2015 10:36
Remco van Deijl schreef...
Wat verschrikkelijk!! Heel veel sterkte niet alleen voor nu maar ook juist op de momenten dat het lijkt wanneer niemand er meer over spreekt. Remco, Chantal en Jaylinn van Deijl
19 januari 2015 10:18
Remco van Deijl schreef...
Wat verschrikkelijk!! Heel veel sterkte niet alleen voor nu maar ook juist op de momenten dat het lijkt wanneer niemand er meer over spreekt. Remco, Chantal en Jaylinn van Deijl
19 januari 2015 10:16
Ton Schepens schreef...
Beste familie ,ik ken jullie niet maar heb het verhaal gelezen en er staat mij maar een ding te doen en dat is jullie heeeel veeeel sterkte wensen met dit enorme verlies ook al zie je aankomen ,maar een kind verliezen ik geloof niet dat er iets erger bestaat,geniet van de laatste uren samen met hem. Het gaat jullie goed en vindt de kracht om dit verlies te kunnen dragen
19 januari 2015 09:46
Snezana Markovic schreef...
Het is niet eerlijk en onbegrijpelijk. Ik wens jullie alle kracht die nodig is om door te gaan en dit grootst denkbare verdriet aan te kunnen.
19 januari 2015 09:32
Karin schreef...
Een leven, te kort voor deze aarde, voor altijd herinnerd en van onschatbare waarde. --------------------------------------------------- Wat moet je verder zeggen, er zijn geen woorden voor. Veel sterkte en kracht toegewenst! Dikke knuffel voor Puk van Amara.
19 januari 2015 09:27
Loes schreef...
Beste familie van Mees, Afschuwelijk wat Mees en jullie is overkomen en wat in en in triest dat de laatste weken zo verschrikkelijk pijnlijk voor Mees en dus ook voor jullie hebben moeten zijn. Het leven is mooi zegt men, maar heel vaak is het heel erg afschuwelijk. Jullie hebben alles gedaan wat er mogelijk was en daar mag je trots op zijn. Wens jullie alle sterkte die nodig is om er een beetje bovenop te komen en tot in lengte van dagen schouders om op uit te huilen en armen die jullie omsluiten als het nodig is, ook als het ver in de toekomst nodig is. Ik wens dat de laatste weken van pijn en verdriet naar de achtergrond verdwijnen om de herinneringen aan de mooie momenten met Mees een glimlach op jullie dezicht te laten verschijnen. Maar neem eerst de tijd en sta dat jezelf ook toe, om in en in verdrietig te zijn. Druk het niet weg maar laat boosheid en tranen toe en uit ze. Mensen die echt om jullie geven zullen het accepteren en jullie altijd de kans geven om pijn en verdriet te hebben in de toekomst. Hoop dat op een dag, jullie ook gevoelens van blijdschap weer zullen voelen. Mijn innige deelneming met jullie grote verlies......
19 januari 2015 09:25
Loes schreef...
Beste familie van Mees, Afschuwelijk wat Mees en jullie is overkomen en wat in en in triest dat de laatste weken zo verschrikkelijk pijnlijk voor Mees en dus ook voor jullie hebben moeten zijn. Het leven is mooi zegt men, maar heel vaak is het heel erg afschuwelijk. Jullie hebben alles gedaan wat er mogelijk was en daar mag je trots op zijn. Wens jullie alle sterkte die nodig is om er een beetje bovenop te komen en tot in lengte van dagen schouders om op uit te huilen en armen die jullie omsluiten als het nodig is, ook als het ver in de toekomst nodig is. Ik wens dat de laatste weken van pijn en verdriet naar de achtergrond verdwijnen om de herinneringen aan de mooie momenten met Mees een glimlach op jullie dezicht te laten verschijnen. Maar neem eerst de tijd en sta dat jezelf ook toe, om in en in verdrietig te zijn. Druk het niet weg maar laat boosheid en tranen toe en uit ze. Mensen die echt om jullie geven zullen het accepteren en jullie altijd de kans geven om pijn en verdriet te hebben in de toekomst. Hoop dat op een dag, jullie ook gevoelens van blijdschap weer zullen voelen. Mijn innige deelneming met jullie grote verlies......
19 januari 2015 09:24
L schreef...
Gevochten als een draak, verloren als een held. Lieve Mees, je was een voorbeeld voor velen. Met al jou kracht heb je dapper geprobeerd om dat verschrikkelijke monster te verslaan, samen met je familie. Tot groot verdriet van iedereen was het monster toch te sterk. Maar vergeten doen we je nooit! Want het kind dat wordt gemist, is het meest aanwezig.. Bij elk zonnestraaltje zal ik denken aan jou, want zonder jou is de aarde een stuk donkerder! Dag lief ventje, mooie ster aan de hemel!
19 januari 2015 09:07
Marloes schreef...
Graag draag ik het prachtige nummer 'In your light' van Jon Allen aan jullie op (https://www.youtube.com/watch?v=9Gn_DF2m1As). Misschien zullen jullie er een beetje troost in vinden. Heel veel sterkte met dit immense verdriet. Lieve groet van een onbekende
19 januari 2015 08:59
Fatima schreef...
Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik deel nam aan de marathon voor Mees en nu dan dit intens droevige bericht... Het speciale armbandje heeft zo mogelijk nog meer betekenis gekregen. Heel veel kracht en sterkte toegewenst!!! Op dat lieve, kleine en dappere draakje kunnen jullie trots zijn...
19 januari 2015 08:52
Sabine van de Weerd schreef...
Eigenlijk zijn er geen woorden voor... Heel veel sterkte voor jullie allemaal! Liefs, Sabine
19 januari 2015 08:42
Marjolein Meeuwsen schreef...
Kleine Draak, Je hebt zo hard gevochten Maar de strijd was te zwaar Je mag nu gaan rusten Slapen in hemelse stilte Zonder pijn en gevaar Kleine Draak, Ga nu maar.... Ondanks dat ik jullie ventje alleen via FB heb leren kennen, raakt het me intens. Zo klein, zo jong, zo oneerlijk. Ik wens jullie heel veel drakenkracht toe...nu en in de komende tijd.
19 januari 2015 08:18
Marjon schreef...
Tranen over de wangen. Kleine sterke man. Mees zit in mijn geheugen gegrift. Mees zal ik niet vergeten. En eigenlijk kende ik deze unieke sterke knul niet. Ik volgde jullie verhalen en acties over hem en heb het gevoel dat ik hem daardoor heb leren kennen. Het raakte me keer op keer. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Mees leeft voort in gedachte, zeker weten! Veel liefs Marjon
19 januari 2015 07:59
Maaike schreef...
Lieve familie, lieve mooie dappere Mees.... ik ken jullie niet, maar volg al een tijd jullie blog. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie zoon en broertje. Wat was je dapper Mees! Nu heb je geen pijn meer. Als mama van twee jonge kindjes kan ik de pijn van jullie verlies bijna voelen. Niet te doen.
19 januari 2015 07:58
Wat heeft jullie mannetje gevochten en jullie hebben al het mogelijke eraan gedaan, zoveel liefde gegeven. Dat Mees maar mag twinkelen ale een sterretje hoog in de hemel. Ik leef met jullie mee ook al zijn we geen bekende van elkaar.
19 januari 2015 07:46
fam. Segers schreef...
Heel veel sterkte met het verlies van jullie kleine dappere draakje, Mees
19 januari 2015 07:36
Jetty van Opstal schreef...
Dag lieve grote KANJER met je mooie ogen. Zo flink als jij was hoe we hebben gezien op de foto hoe je daar geïsoleerd lag met de liefste mensen voor je deur achter glas en die glimlach van je, woordjes aan het raden ? Je bent zo moedig geweest zoals je mama schrijft (lees ik) tot aan het laatste moment. Rust nu maar uit. En ik wens je lieve papa en mama en zusjes heel veel sterkte warmte en liefde de komende tijd en heel veel leuke momenten die jij ze hebt gegeven, voor straks. Dag Mees 😘
19 januari 2015 07:31
anjo koolen schreef...
Beste familie Ik ken jullie niet persoonlijk maar heb via via van familie uit waalwijk van Mees gehoord en heb jullie de laatste tijd een beetje gevolgd via facebook en hier. Ik schrik enorm van het bericht nu dat Mees nu overleden is. Bij deze wil ik jullie heel veel sterkte en kracht toewensen om dit enorme gemis en verdriet een plekje te geven. Anjo, Leiden
19 januari 2015 07:23
anjo koolen schreef...
Beste familie Ik ken jullie niet persoonlijk maar heb via via van familie uit waalwijk van Mees gehoord en heb jullie de laatste tijd een beetje gevolgd via facebook en hier. Ik schrik enorm van het bericht nu dat Mees nu overleden is. Bij deze wil ik jullie heel veel sterkte en kracht toewensen om dit enorme gemis en verdriet een plekje te geven. Anjo, Leiden
19 januari 2015 07:22
Marianne schreef...
Lieve familie, heel veel sterkte met dit ondraaglijke verlies. Jullie hebben dit met z'n vijven zo mooi gedaan. Jullie mogen trots zijn op jezelf.
19 januari 2015 06:57
Marianne schreef...
Lieve familie, heel veel sterkte met dit ondraaglijke verlies. Jullie hebben dit met z'n vijven zo mooi gedaan. Jullie mogen trots zijn op jezelf.
19 januari 2015 06:56
Ria van Trijffel schreef...
Lieve familie van Mees, als moeder en oma begrijp ik, dat dit je ergste nachtmerrie is. Je kind verliezen, verschrikkelijk. Ik heb diep respect voor jullie. Wat een strijd hebben jullie gestreden en vooral jullie kleine draakje. En dan nog verliezen van die vreselijke ziekte. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht voor nu en ook voor de toekomst.
19 januari 2015 06:44
Ineke van Gelder schreef...
Sander, Sasja, Puk en Jip, Hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte en koester al jullie herinneringen.
19 januari 2015 06:42
Carolien schreef...
Heel veel sterkte komende tijd!! Rust zacht draakje!
19 januari 2015 05:46
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd...er zijn geen woorden voor dit ontzettend verlies. Mees zal altijd, in jullie hart, bij jullie zijn. liefs familie van Laarhoven
19 januari 2015 05:33
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd...er zijn geen woorden voor dit ontzettend verlies. Mees zal altijd, in jullie hart, bij jullie zijn. liefs familie van Laarhoven
19 januari 2015 05:32
Liesbeth schreef...
Als moeder en oma word ik hier zo stil van en voel ik zo jullie pijn en verdriet .... Als dochter van een 92 - jarige dementerende mama die wel "naar pap " wil.... Als gewoon maar mens vind ik dit zo onbegrijpelijk ...... Als leek vraag je je af waarom het zo oneerlijk gaat zoals het gaat .... Als voor jullie een onbekende leef ik intens met jullie mee......
19 januari 2015 04:51
Liesbeth schreef...
Lieve ouders en zussen, Wat een verdrietig bericht. Afgelopen maanden hebben we veel aan jullie gedacht, zeker ook omdat bij onze Thomas in oktober werd gezegd dat hij een recidief neuroblastoom had. Dat bleek na drie maanden onderzekerheid niet zo te zijn. Steeds met veel verdriet hebben we jullie blog gelezen, maar ook jullie bewonderd om jullie dapperheid en positiviteit. Je moet wel, maar toch? Heel veel sterkte toegewenst. Hartelijke meelevende groet, Ralf en Liesbeth, Thijs, Rick en Thomas
19 januari 2015 04:49
Remco schreef...
Lieve familie, zo oneerlijk en onbegrijpelijk. Gevochten als een echte draak. Helaas waren zijn drakenkrachten voor deze strijd op, maar nu zal jullie dappere draak Mees zijn drakenkrachten gebruiken om jullie extra kracht en steun te geven. Heel veel sterkte voor jullie gezin en natuurlijk familie en vienden.
19 januari 2015 04:36
Elly schreef...
Lieve Mees rust zacht lief ventje ....de strijd was oneerlijk ondanks jou grote drakenkracht. Lieve Familie hier zijn inderdaad geen woorden voor...... Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken . Veel liefs en respect voor jullie .
19 januari 2015 04:20
Karlijn schreef...
Dag Mees.
19 januari 2015 04:17
fam kogels schreef...
lieve fam wij wensen jullie heel veel sterkte rust zacht lieve mees
19 januari 2015 04:05
Jolanda schreef...
Woorden schieten te kort. Wat hebben jullie het goed gedaan en wat doen jullie het nog steeds goed. Wat heeft jullie Draak al zijn krachten gebruikt. Heel veel bewondering voor hem. Gecondoleerd met het vreselijke verlies van jullie Mees. Hij zal vanaf nu vast jullie beschermengel zijn. Zorg heel goed voor elkaar. Sterkte!
19 januari 2015 03:15
Ben schreef...
De hemel heeft er weer een engeltje bij sterkte met dit onbeschrijfelijke verlies.
19 januari 2015 02:53
Ing. schreef...
Lieve lieve papa mama Puk n Jip. Ik kan geen woorden vinden om te schrijven. Wat kwam dit bericht toch nog binnen donderen. Verschrikkelijk. Maar wat kunnen jullie trots zijn op jullie lieve kleine Grote draak, Mees. Hij heeft dapper gestreden! Maar ook kunnen jullie trots zijn op jezelf, wat hebben jullie hem gesteund geknuffeld van hem gehouden en nog steeds. Nu komt het moeilijkste hoofdstuk....loslaten..... Hoe moeilijk is dat. Koester de dagen die nu nog komen gaan. Wij wensen jullie, papa en mama van Mees en Puk en Jip, grote zussen heel heel veel sterkte met wat nu komen gaat. Liefs Erik Ingrid Eddo en Jade Melis.
19 januari 2015 02:52
kaptein schreef...
Lieve Mees rust zacht. als gezin hebben jullie heel hard gevochten het er niet bij laten zitten wij wens jullie heel veel kracht en stekte toe.
19 januari 2015 02:48
Jennifer schreef...
Lieve familie, lieve Mees, Al tijdenlang volg ik jullie blog met diep respect.... ik heb hier geen woorden voor. Lieve mees, dappere draak, wat heb jij een strijd geleverd knul. Ook ik ben ontzettend trots op jou! Jij kon deze strijd niet winnen... Lieve familie van Mees, heel veel sterkte met dit grote verlies, voor de komende tijd en alle dagen die nog komen. <3 Jennifer
19 januari 2015 02:38
Wouter en Marloes schreef...
Lieve Sas, Sander, Puk en Jip, Je hebt het wederom zo mooi verwoord Sas. Dit is dan die stilte....... Heel veel kracht voor de komende week. Koester elk moment nog samen. Precies zoals je zelf al schrijft, nu kan je nog naar hem kijken en hem aanraken. Heel veel sterkte voor de tijd die daarna komt. Heel veel gouden herinneringen, maar oh wat een gemis. Dikke knuffel voor jullie allemaal.
19 januari 2015 02:18
carla schreef...
Het verliezen van een kind..........mijn zoon overleed in 2009 aan longkankter 26 jaar.....als moeder was ik kapot , hij zei dan mam er gaan ook kindjes van 4 dood dat is pas erg, die hebben nog niks in hun leven gehad, ik heb een mooi leven gehad........tsja .... ik lees jullie verhaal en denk aan zijn woorden.....waarom is het leven toch zo oneerlijk, wens jullie heel veel kracht en sterkte om met dit verlies te leren leven........dappere Mees rust zacht
19 januari 2015 02:13
Miranda schreef...
Heel veel sterkte met het verlies van jullie zoontje!
19 januari 2015 02:03
jeannette schreef...
Verschrikkelijk triest, heel veel sterkte! En alle kracht van de wereld om dit enorme verlies te kunnen dragen.. Rust zacht kleine draak!
19 januari 2015 01:47
Stephan schreef...
Ontzettend veel sterkte toegewenst!
19 januari 2015 01:40
Stephan schreef...
Ontzettend veel sterkte toegewenst!
19 januari 2015 01:40
Karin Amants schreef...
Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht met dit hele grote verlies! Getver zeg,wat een rot-blog.Elke keer was ik bang voor dit bericht maar nu is het werkelijkheid geworden.. Lieve Mees,je bent een dapper mannetje,je bent een kanjer!
19 januari 2015 01:37
jessica schreef...
Heel veel sterkte en kracht met het verlies van jullie dappere draakje! Woorden zijn moeilijk te vinden! We leven met jullie mee! xxx
19 januari 2015 01:36
Ons diepste medeleven voor jullie verlies van Mees. Als geen ander weten wij hoe het is nu onze Robin al 13 mnd dood is. Ondanks alle zware tijden waren jullie er voor zijn broertje Lenny op de BS villa vlinderhof. Niks verzacht hwt verlies en woorden zijn er niet. Louter dat we aan jullie denken wetende hoe zwaar het moeten verliezen van je kind is. Onze gedachte zijn bij jullie. Ouders van Lenny van elderen
19 januari 2015 01:35
Ons diepste medeleven voor jullie verlies van Mees. Als geen ander weten wij hoe het is nu onze Robin al 13 mnd dood is. Ondanks alle zware tijden waren jullie er voor zijn broertje Lenny op de BS villa vlinderhof. Niks verzacht hwt verlies en woorden zijn er niet. Louter dat we aan jullie denken wetende hoe zwaar het moeten verliezen van je kind is. Onze gedachte zijn bij jullie. Ouders van Lenny van elderen
19 januari 2015 01:34
Dineke schreef...
Fam heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke dagen en de tijd die komen ga Mees rust in vrede als een mooi sterretje
19 januari 2015 01:28
Jos schreef...
De tranen staan in mijn ogen Sterkte! RIP Mees
19 januari 2015 01:24
Cindy schreef...
Ongelooflijk, dit is niet te bevatten. Wat een moedige strijd hebben jullie met zijn allen geleverd. Ik wens jullie een heel mooi, intiem afscheid. En heel veel kracht om dit gemis samen te kunnen dragen.
19 januari 2015 01:17
k.mans schreef...
Wij zijn geschokt door het verschrikkelijke nieuws dat de grote kanjer en held Mees deze zo oneerlijke strijd heeft verloren. Wij zullen lieve Mees nooit meer vergeten en wensen de familie enorm veel kracht en sterkte toe om dit enorme verlies te kunnen verwerken en een plek te kunnen geven. Wij zijn in gedachten bij jullie heel veel sterkte voor de familie
19 januari 2015 12:23
Lieve mensen, Wij wensen jullie veel sterkte en alle kracht van de wereld! Wij denken aan jullie
19 januari 2015 12:17
Gera schreef...
Mijn oprechte deelneming met het overlijden van jullie dappere strijder. Heel veel sterkte voor jullie als ouders en jullie als zusjes om dit grote verlies een plaats te geven zodat jullie verder kunnen zonder Mees.
19 januari 2015 12:15
Gera schreef...
Mijn oprechte deelneming met het overlijden van jullie dappere strijder. Heel veel sterkte voor jullie als ouders en jullie als zusjes om dit grote verlies een plaats te geven zodat jullie verder kunnen zonder Mees.
19 januari 2015 12:14
Veronique Slenders schreef...
Lieve Mees, je kanjerketting is mooi en ook lang, te lang... en nu verdien jij je laatste kraal. Je mama, papa en zussen hadden je het allerliefst een andere kraal gegeven voor je ketting. Maar wat heb jij veel gegeven. Om beter te worden, maar ook heel veel liefde, lol en warmte voor die lieve mensen om je heen. Je hebt rust... Sasja & Sander: heel veel sterkte. Je zoon verliezen, na alles wat jullie samen hebben meegemaakt. Niet te bevatten, hoe zwaar zal dat zijn. Jullie hebben alles uit liefde voor Mees gedaan. Er onvoorwaardelijk voor hem zijn. Puk & Jip: wat zullen jullie je vrolijke broertje missen, jullie draakje. Blijf nu maar dicht bij hem. Samen. Veel sterkte.
19 januari 2015 12:10
Veronique Slenders schreef...
Lieve Mees, je kanjerketting is mooi en ook lang, te lang... en nu verdien jij je laatste kraal. Je mama, papa en zussen hadden je het allerliefst een andere kraal gegeven voor je ketting. Maar wat heb jij veel gegeven. Om beter te worden, maar ook heel veel liefde, lol en warmte voor die lieve mensen om je heen. Je hebt rust... Sasja & Sander: heel veel sterkte. Je zoon verliezen, na alles wat jullie samen hebben meegemaakt. Niet te bevatten, hoe zwaar zal dat zijn. Jullie hebben alles uit liefde voor Mees gedaan. Er onvoorwaardelijk voor hem zijn. Puk & Jip: wat zullen jullie je vrolijke broertje missen, jullie draakje. Blijf nu maar dicht bij hem. Samen. Veel sterkte.
19 januari 2015 12:10
Annie schreef...
Heel veel kracht en sterkte toegewenst aan de familie,vrienden en bekende.
19 januari 2015 12:07
Annie schreef...
Heel veel kracht en sterkte toegewenst aan de familie,vrienden en bekende.
19 januari 2015 12:06
Marloes schreef...
Ontzettend veel sterkte....
19 januari 2015 12:06
Ronald Damen schreef...
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!
19 januari 2015 12:05
Erika schreef...
God heeft er weer een Engeltje bij! En wat een mooie, lieve Engel zal dit zijn. Mees zal altijd bij jullie zijn en over jullie waken. Sterkte allemaal!
19 januari 2015 12:02
anja van haperen schreef...
lieve ouders ik heb al die tijd met jullie meegeleeft en ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies jullie dappere kereltje is niet meer nu mag ij pijn vrij as een engeltje op jullie schouders zitten veel sterkte deze aankomende tijd anja
19 januari 2015 11:56
anja van haperen schreef...
lieve ouders ik heb al die tijd met jullie meegeleeft en ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies jullie dappere kereltje is niet meer nu mag ij pijn vrij as een engeltje op jullie schouders zitten veel sterkte deze aankomende tijd anja
19 januari 2015 11:56
Tea Polder schreef...
Lieve ouders en familie, zo dapper, zo strijdbaar, zo lief,gewoon een kleine hartendief. Wat is het verschrikkelijk om zo'n klein ventje te moete missen. Wij wensen jullie heel veel kracht in deze zware periode.
19 januari 2015 11:52
Tea Polder schreef...
Lieve ouders en familie, zo dapper, zo strijdbaar, zo lief,gewoon een kleine hartendief. Wat is het verschrikkelijk om zo'n klein ventje te moete missen. Wij wensen jullie heel veel kracht in deze zware periode.
19 januari 2015 11:51
Claudia schreef...
Stil van ... heel veel sterkte!
19 januari 2015 11:41
Marielle schreef...
Heel erg veel sterkte met t verlies van jullie dappere drakenstrijder! Ik hoop dat jullie veel steun en kracht vinden om dit verdriet een plekje te geven.
19 januari 2015 11:36
Lotte schreef...
Lieve Mees, je hebt zo stoer gevochten met al je drakenpower en dat heerlijke guitige kopie... Nu mag je lekker rusten. Rust zacht stoer gappie en voor alle nabestaande, en met name Saja, Sander, Puk en Jip, heel veel sterkte met dit enorme gemis. Warme groet van Lotte, Mathijs, Kira en Reza van Dijk. <3
19 januari 2015 11:30
Jan schreef...
Gecondoleerd Sasja, Sander, Puk en Jip Las het nieuws net op mijn Facebook account. Sinds dat jullie terug zijn uit Amerika, heb ik geen reactie gegeven. Vond en vindt het niet zijn plaats om een zin te schrijven. Heb jullie met gepaste afstand gevolgd. Zoals jullie nu weer vragen. Wens jullie vieren heel veel sterkte in de komende moeilijke week. Dankjewel voor de mooie verhalen over het leven van Mees. Ga jullie goed. Vriendelijk groet, Jan,
19 januari 2015 11:18
Béate schreef...
Lieve familie, Wat een verdriet...zo oneerlijk. Lieve Mees rust zacht dappere kleine draak ! Lieve familie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te kunnen dragen. X
19 januari 2015 11:17
Randy schreef...
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!
19 januari 2015 11:13
Manon schreef...
Lieve Allemaal, sprakeloos...zo verdrietig.. Geen pijn meer voor Mees, wat heeft hij geknokt... Ik wens jullie voor nu en komende tijd alle kracht en sterkte om dit verlies een plek te geven..
19 januari 2015 11:13
patricia veth schreef...
Lieve allemaal Waar zijn de woorden als je die zoekt? Ik kan ze niet vinden. Alleen heel veel sterkte met dit grootte verdriet. daaaaaag lieve kleine mees. Daaaag kleine dappere draak. Want als er iemand dapper was was jij t. Ga boven heerlijk drakenstralen als de mooiste drakenster die er is. in gedachten bij jullie allenπŸ’–
19 januari 2015 11:11
Jeroen Rombouts schreef...
Beste Sander, Sasja, Puck en Jip, Heel veel respect voor hoe jullie de afgelopen anderhalf jaar geleefd hebben en geleefd zijn. En dan dit verschrikkelijke nieuws gisteren. Wij willen jullie heel veel sterkte toewensen de komende dagen en de tijd die komen gaat. Daarnaast natuurlijk ook met het gemis van zo'n geweldig ventje. Ook sterkte voor de rest van de familie. Jeroen, Tamara, Jelle en Perre Rombouts
19 januari 2015 11:11
natasha schreef...
Lieve familie, Verschrikkelijk nieuws... woorden schieten te kort. Maar jullie knappe kereltje heeft als een draakje gestreden. Heel veel sterkte met dit grote verlies! Enig licht puntje is dat jullie knappe mannetje geen pijn meer heeft. Liefs
19 januari 2015 11:11
Chantal schreef...
Lieve familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve stoere Mees. Sterkte. Liefs Chantal
19 januari 2015 11:09
coby vrijhoeven schreef...
Wij willen de familie heel veel sterkte wensen voor nu en de komende tijd!
19 januari 2015 11:07
Esteban schreef...
Wat is het leven soms oneerlijk. Hij heeft dapper gestreden als een held. Nu mag hij zacht rusten, eindelijk zonder pijn. Het verdriet zal enorm groot zijn en we zullen hem allemaal missen. Heel erg veel sterkte de komende periode.
19 januari 2015 10:59
Annie van Heumen schreef...
Lieve familie, Woorden schieten tekort...vreselijk,jullie hebben zoveel gedaan en de strijd toch verloren...hier zijn geen woorden voor... Hééél veel sterkte voor allemaal en probeer kracht te halen uit de gouden herinneringen die jullie samen hebben gekregen in het korte bestaan van Mees.. Rust zacht lieve kleine draak...we zullen je nooit vergeten... πŸ’–πŸ²πŸ’–
19 januari 2015 10:58
Annie van Heumen schreef...
Lieve familie, Woorden schieten tekort...vreselijk,jullie hebben zoveel gedaan en de strijd toch verloren...hier zijn geen woorden voor... Hééél veel sterkte voor allemaal en probeer kracht te halen uit de gouden herinneringen die jullie samen hebben gekregen in het korte bestaan van Mees.. Rust zacht lieve kleine draak...we zullen je nooit vergeten... πŸ’–πŸ²πŸ’–
19 januari 2015 10:58
Annie van Heumen schreef...
Lieve familie, Woorden schieten tekort...vreselijk,jullie hebben zoveel gedaan en de strijd toch verloren...hier zijn geen woorden voor... Hééél veel sterkte voor allemaal en probeer kracht te halen uit de gouden herinneringen die jullie samen hebben gekregen in het korte bestaan van Mees.. Rust zacht lieve kleine draak...we zullen je nooit vergeten... πŸ’–πŸ²πŸ’–
19 januari 2015 10:57
Femke schreef...
Lieve ouders,zusjes, familie en vrienden, Zoveel pijn, zoveel verdriet, ook nog heel veel mooie momenten met jullie stoere draak hebben jullie doorstaan afgelopen 1,5 jaar! Wat een kracht hebben jullie samen laten zien! Nu komt het afscheid, het grote gemis en op den duur de herinneringen aan jullie prachtige Mees! Heel veel sterkte komende dagen en de rest van jullie leven waarin gemis en vreugde elkaar zullen afwisselen.
19 januari 2015 10:49
Karin Zeegers schreef...
al ken ik jullie niet persoonlijk wat hebben jullie veel meegemaakt. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies en hoop dat jullie de kracht vinden om het een plekje te kunnen geven.
19 januari 2015 10:46
Margriet schreef...
lieve familie, sterkte met dit verlies, deze stoere draak is een sterretje geworden. Niet alleen zijn strijd dwingt respect af maar zeker ook de strijd en steun die jullie als familie hebben gegeven swingt respect af. Mees blijft bij vele in gedachte... Sterkte! Margriet van Loon
19 januari 2015 10:46
Emma schreef...
Lieve Familie, Heel veel sterkte met dit verlies!! Ik wens jullie heel veel sterkte toe,de komende tijd...!
19 januari 2015 10:43
Emma schreef...
Lieve Familie, Heel veel sterkte met dit verlies!! Ik wens jullie heel veel sterkte toe,de komende tijd...!
19 januari 2015 10:43
corina en hans schreef...
Heel verdrietig .. sterkte samen ! Mooie herinneringen die blijven voor altijd in je hart ..
19 januari 2015 10:37
Phillip schreef...
Wat is het leven soms toch onverbiddelijk en oneerlijk! Ik bewonder jullie kracht, ga zo door ondanks het vreselijke verlies.
19 januari 2015 10:35
Margreet Ophorst schreef...
Rust zacht stoere Mees
19 januari 2015 10:35
Marit Pullens schreef...
Rust zacht Mees! Wat zal je gemist worden! Heel veel sterke lieve sterke familie! X
19 januari 2015 10:33
Van den broek schreef...
Lieve mensen. Wat moet je nu zeggen. Ben er zelf stil van. Woorden schieten tekort. Zo hard gevochten. Zo klein onschuldig lief mannetje, Zo oneerlijk. Ouders die hun zoon kwijt zijn, zussen die hun broertje kwijt zijn. Zo oneerlijk. Lieve mees je hebt eindelijk de rust die je verdient lieve jongen. Lieve familie heeeeeel veel sterkte voor jullie allemaal. Jullie draakje zal nooit vergeten worden.
19 januari 2015 10:33
Kristel schreef...
Lieve familie, Heel veel sterkte gewenst voor allemaal.
19 januari 2015 10:32
Marit Pullens schreef...
Rust zacht Mees! Wat zal je gemist worden! Heel veel sterke lieve sterke familie! X
19 januari 2015 10:32
Marian schreef...
Heel erg veel sterkte voor de familie in deze moeilijke periode .
19 januari 2015 10:30
Tiny Maas de Bruijn schreef...
lieve Fam kleine Mees heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies en Mees rus zacht kleine draak
19 januari 2015 10:27
Mascha schreef...
Rust zacht Mees... Familie, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe
19 januari 2015 10:24
Rolf schreef...
Ik wens jullie allen heel veel sterkte! Woorden schieten me te kort....
19 januari 2015 10:18
Rolf schreef...
Ik wens jullie allen heel veel sterkte! Woorden schieten me te kort....
19 januari 2015 10:17
jessica schreef...
Lieve famile, geen woorden voor dit verlies,ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen de komende tijd. Ook voor de.overige familieleden en voor alle vrienden en kennissen die mees kenden. Heel er veel sterkte meer weet ik niet te zeggen.
19 januari 2015 10:15
jessica schreef...
Lieve famile, geen woorden voor dit verlies,ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen de komende tijd. Ook voor de.overige familieleden en voor alle vrienden en kennissen die mees kenden. Heel er veel sterkte meer weet ik niet te zeggen.
19 januari 2015 10:15
Marjolein schreef...
Geen woorden voor.... Neem jullie tijd om dit samen te doen. Hoe verwerk je dit. Niet lijkt mij. Een plek geven? Je draagt dit met de rest van je leven mee. De herinneringen aan jullie Kanjer! Wat een gemis en wat zal het ondraaglijk zijn ook al weet je dat het voor hem goed is om niet meer te hoeven lijden. Heel veel sterkte de komende dagen en daarna vooral! ik zal Mees blijven herinneren.... en zal meehelpen aan het oplossen van deze vreselijke ziekte! Mees heeft niet voor niets geknokt. Heel veel lieve dikke knuffel voor al die momenten waarop je er eentje nodig hebt. Liefs Marjolein
19 januari 2015 10:14
Marjolein schreef...
Geen woorden voor.... Neem jullie tijd om dit samen te doen. Hoe verwerk je dit. Niet lijkt mij. Een plek geven? Je draagt dit met de rest van je leven mee. De herinneringen aan jullie Kanjer! Wat een gemis en wat zal het ondraaglijk zijn ook al weet je dat het voor hem goed is om niet meer te hoeven lijden. Heel veel sterkte de komende dagen en daarna vooral! ik zal Mees blijven herinneren.... en zal meehelpen aan het oplossen van deze vreselijke ziekte! Mees heeft niet voor niets geknokt. Heel veel lieve dikke knuffel voor al die momenten waarop je er eentje nodig hebt. Liefs Marjolein
19 januari 2015 10:14
Lowie van Gorp schreef...
Veel sterkte in deze moeilijke dagen en ook daarna. Jullie liefde voor Mees is tijdloos.
19 januari 2015 10:11
Susan schreef...
Lieve familie, Als ik de woorden wist om jullie te troosten, dan stonden ze hier nu. Maar hier zijn geen woorden voor, het verdriet is té groot! Mees, lieve, dappere drakenvriend "goede reis en rust zacht"! We wensen jullie alle kracht van de wereld toe om dit verlies en gemis te kunnen dragen voor nu en voor de toekomst!! Liefs
19 januari 2015 10:04

Reactieformulier

*
*
*