Zaterdag 2 november

IMAG1160[1] (3)

Na slechte tijden komen ook altijd goede tijden. Mees lacht weer, vindt zijn drakenkracht weer langzaam terug!! Hopelijk morgen of dinsdag naar huis en dan vol genieten!

Gisteren is ook de morfine gestopt, dus in de avond kon de catheter eruit waardoor zijn bewegingsvrijheid langzaam terug komt. Vandaag gaan we dan ook proberen om hem meer te mobiliseren (haha, lastig woord, maar we bedoelen natuurlijk gewoon ACTIE "go Mees") Zodat zijn spieren beseffen dat het weer tijd is om te werken, klaar met uitrusten. Want hij krijgt last van het liggen.

Kortom, een zware week achter de rug. Met een geweldige OK en een SUPER resultaat, de hele tumor is eruit!!! (dat is wat we wensen natuurlijk) en ook de indrukwekkende dagen IC zijn achter de rug. Nu volle gas vooruit, zorgen dat hij deze week herstelt en dan nog lekker 2 weken thuis voordat de laatste chemokuur begint!

xx

8 reacties :

De Kapellekes schreef...
SUPER!!! Wat fijn om die blije koppies te zien!! Heerlijk 2 weekjes " gewoon" : dat zal weer een hoop drakenpower opleveren🐲🐲⚡️⚡️!!! Lekker genieten van elkaar! Jullie zijn kanjers!! Dikke kus van ons allemaal
4 november 2013 08:00
Wil schreef...
Wat fijn dit allemaal te lezen, de kaarsjes helpen tot nu toe nog steeds maar de hoofdzaak ligt bij Mees. Wat een kanjer. Ga zo verder
3 november 2013 11:44
Elise schreef...
Ohh, wat fijn om jullie 3 kanjers samen lachend te zien. Geniet van elkaar! Mees ventje, je bent werkelijk ameesing!!
3 november 2013 08:23
pip en mats schreef...
Ha die Mees......We zijn blij dat het weer beter gaat, we hopen je weer snel te zien in de straat! dikke kus van ons!
3 november 2013 07:55
Susan schreef...
WOW! Fantastisch nieuws en wat zien ze er blij uit met zijn driekes! Over enkele dagen lekker naar huis verder bijkomen en dan nog ff wat Drakenpowerrrr opbouwen voor de laatste kuur! Hou jullie taai en dikke knuffel!!
3 november 2013 06:52
Sandra schreef...
Wat fijn om hem weer lachend te zien. Gaan jullie maar lekker genieten volgende week en dan die laatste chemo er doorheen knallen. Hij ziet er goed uit zeg!
3 november 2013 04:07
martine schreef...
Wat ben ik ontzettend blij voor jullie!
3 november 2013 01:16
Elly schreef...
Wat een mooi nieuws allemaal. Toppertje die Mees!!
3 november 2013 12:20

Reactieformulier

*
*
*