Week 5

Na een maand mogen we eindelijk naar huis JOEPIE!

De inname van medicatie doet Mees aMEESing, hij moet even over de drempel met de vieze witte prut, maar ook dat lukt in combinatie met iets lekkers er achter aan. Zaterdagsavonds lijkt nog even roet in het eten te komen, hij heeft sinds een paar dagen een erg opgezette buik. Dus om 23.30 uur toch nog een echo, want het zal toch niet dat dat gekke monster in zijn buik gewoon doorgaat....  Gelukkig de echo laat zien dat er veel lucht in de darmen zit, heel veel lucht. En ook de lever is vergroot dat is waarschijnlijk een reactie op alle medicatie via de vaste lijn. Dit gaat vanzelf over, gelukkig!

Zijn hele kamertje staat en hangt vol met kaarten, tekeningen, draken! Het lijkt een ware volksverhuizing als we op maandag 22 juli na een week of 6 ziekenhuis eindelijk weer naar Waalwijk vertrekken MET MEES. Onze aMEESing MEES!! Want ondanks alle ellende is het een echte kanjer, hij vecht als een draak. Hij is helemaal door het dolle, barst van de energie, en gaat helemaal uit zijn dak als ie in de 36 graden voet zet in ons eigen huis. Stikheet vandaag, maar het interesseert hem niks, want hij is thuis. Zijn eigen spullen, zijn eigen vaste plekkie op onze bank (precies in het midden met Jip en Puk aan zijn zij). Heerlijk, Sander en ik breken, want inderdaad EINDELIJK THUIS! Na een nachtje slapen, verandert alles, Mees krijgt koorts. Dat betekent bellen, we moeten naar het ziekenhuis maar moeten naar het Elisabeth ziekenhuis. Daar gaan we dan, Sander blijft bij de meiden en oma gaat met ons mee! Eenmaal op de afdeling is Mees helemaal blij, ze hebben een sprookjesbos afdeling en hij krijgt de kamer van de reus. Hij vindt het wel stom dat ze geen drakenkamer hebben, dat hebben de zusters wel 100x gehoord, haha! Zaak om aan te passen dus.....

Van dinsdag tm donderdag zijn we daar, en op donderdagavond is de lucht weer geklaard en mogen we naar huis. Morgen start zijn 2e kuur in Nijmegen, maar daar is zijn bed vergeven. Ze hadden niet verwacht dat hij op tijd zou herstellen. Ze weten zeker niet over wie ze het hebben (het is wel aMEESing MEES en die is gewoon op tijd beter hoor! hhaha) Maar goed weer de positieve draai; zijn we lekker toch nog een paar dagen thuis! Hij geniet volop, voelt zich beter dan ooit.. En komt dus met zijn fietshelm aanzetten, want hij wil met Jip en Puk een rondje fietsen. Heerlijk laat maar doen! Ff normaal is fijn.

Geen reacties :

Reactieformulier

*
*
*