Donderdag 26 September

Van zaterdagavond tot woensdagmiddag heeft Mees in het Elisabeth Ziekenhuis gelegen. De spoedopname kwam door koorts! Snotverkouden en hoestend zijn we naar Tilburg gegaan. Daar heeft hij antibiotica gekregen, maar ook een bloedtransfusie. Zijn HB was te laag en daarbij zat hij nog in zijn dip.

Inmiddels is hij weer wat opgeknapt, maar helemaal uit zijn dip is hij nog niet. Zijn bloedwaarden zijn eigenlijk allemaal goed op eentje na. De granulo's (weerstand) blijft net onder de grens zitten. Dat komt mede omdat hij verkouden is, daar gaat dan al zijn weerstand naar toe en klimt het heel langzaam. De oncoloog verwacht nu er een stijgende lijn in zit, dat hij maandag gewoon kan starten met kuur 5.

Dus maandagochtend om 10 uur moeten we ons melden in Nijmegen op afdeling Q2 Zee en is het weer afwachten welk kamertje deze ronde ons tijdelijke verblijf wordt. Het wordt weer een pittige kuur, precies hetzelfde blok als blok 1 en die heeft er flink in gehakt!! Waarschijnlijk zullen we dus minimaal 2 weken daar zijn en hopelijk komt hij er weer dapper doorheen.

Vandaag even een relaxte dag en fijn opgeladen in de Efteling. Samen met Faber heeft hij daar een paar uur gezellig gespeeld!!

ย 

IMAG1022 26 Sept

3 reacties :

Monisha schreef...
Lieve Sasja, Sander en kids, wil jullie nog even heel veel sterkte wensen weer de komende weken. We denken extra aan jullie en hoop dat deze tijd weer voorspoedig zal verlopen, zonder al teveel ellende! Vanaf hier wensen we jullie weer extra veel ๐Ÿฒkracht toe! Dikke kus van ons!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
29 september 2013 09:35
Christine Bijnen schreef...
Hoi Meesie Zet hem op jongen, ik hoop dat het goed gaat en dat je lekker vrolijk kunt zijn ! Dikke kus Christine Bijnen
27 september 2013 05:56
Judith en Jeroen schreef...
Fijn dat jullie Mees weer lekker heeft genoten van een heerlijke dag samen met jullie in de Efteling. Geweldig dat er weer zoveel geld binnen is gekomen. Helemaal te gek! Sterkte met de volgende kuur. Groetjes, Judith, Jeroen, Jesse en Senna
26 september 2013 11:29

Reactieformulier

*
*
*