Woensdag 13 november

Om 16.30 uur kwamen bij ons de wenshalers op bezoek. Vrijwilligers van "make a wish"! Mensen die zich inzetten om kinderen zoals Mees een bijzondere dag te bezorgen. Alles tot in detail hebben ze opgeschreven zodat zijn wensdag naar alle tevredenheid kan worden vervuld. Zijn wens "met de helicopter naar de Efteling en daarna een heerlijk nachtje slapen in een drakenkamer!" Succes "wensvervuller" van Make a wish.

Gisteren hebben we een gesprek gehad met onze oncoloog en kinderchirurg. Een goed gesprek, een gesprek waarin weer goed nieuws was. De verwijderde tumor is onderzocht door de pathaloog en wijst uit dat al het kwaadaardig weefsel "dood" is! Gelukkig dat betekent dat de chemo echt heel goed aanslaat...

We gaan de komende week onze batterij goed opladen voor de volgende ronde, dit wordt een taaie ronde. Een hoge dosis chemo met opvolgend zijn stamcelteruggave. Ongeveer 4 tot 6 weken zijn we daarmee zoet. Op dinsdag 26 november gaan we daarmee beginnen, dus tot die tijd nog lekker quality time!!!!

 

4 reacties :

ingrid rohde schreef...
ik wil dus ook mee! en dan met tim weer van de eisbeer glijbaan af ha ha...ik zie het al voor me! moet ik er wel even bij zeggen dat tim goed gegroeid is ik denk niet dat hij er nog op past op de glijbaan maar voor mees zou hij het echt wel doen..tot dan lieverds
14 november 2013 06:33
Wouter en Marloes schreef...
Ha lieverds, Wat een heerlijke positieve berichten! 👍 Geniet van JULLIE week!!!!!! Kus
13 november 2013 11:33
jel schreef...
ha die Mees....dat zou wel heel gaaf zijn om met de helikopter naar de efteling te vliegen en daarna in een echt drakenbed te dromen!!! Maar eerst lekker genieten met Papa,Mama, Puk en Jip en veel drakenpower op doen! Dikke kus van ons allemaal!
13 november 2013 09:58
Susan schreef...
Hoi! Fijn dat jullie goed nieuws hebben gekregen, weer een stap vooruit in de goeie richting. Mees, we hopen echt van harte dat jouw wens in vervulling mag gaan. Dat zou echt VETCOOL zijn joh! En dan gaan wij zeker zwaaien hoor als je boven Waalwijk vliegt! Geniet nog heerlijk van elkaar de komende weken en Mees zorg maar dat je nog veel drakenkracht krijgt! Het zal zeker heftig worden, denk dat wij nog niets eens beseffen hoe zwaar het allemaal moet zijn... We hopen dat jullie je er goed doorheen slaan en wensen jullie en vooral jou lieve Mees heel veel sterkte toe!! Dikke knuffel!
13 november 2013 09:26

Reactieformulier

*
*
*