Woensdag 4 september

Met mees is het vannacht goed gegaan, dus mochten we vanochtend naar huis. Alle spullen waren allang ingepakt, klaar voor vertrek, maar waar is Mees!?  Bij Faber, als het aan hem lag bleef hij nog een dag bij zijn nieuwe vriend , haha! 

Maartje had nog iets leuks geregeld voor de heertjes, namelijk "de Liedjesfabriek"!! Erg tof, een eigen liedje maken met deze muzikanten. Maar onze drakenmaten dachten daar iets anders over,haha! De gitaar was interessant en daar hebben ze dan ook met veel plezier opgeramt, maar zingen ho maar! Volgende week een nieuwe poging, maar dan eerst met Faber en dan met Mees en later wordt dit tot 1 liedje gecomponeerd. Dus wordt vervolgd...

Deze week hopelijk nog n paar dagen genieten van zijn nieuwe fiets, heel trots heeft hij toen straks al n rondje gefietst! Kortom buiten zijn blauwe lies is er niks meer te zien van de ellende van de afgelopen dagen. Weer een streep er door en op naar t volgende. 

Truste....xx

3 reacties :

Wouter en marloes schreef...
Gaaf: wordt toch zeker wel op cd uitgebracht he! Gaan we voor nummer 1 in I-tunes top 100 😜👍
6 september 2013 06:54
de Kapellekes schreef...
Wat een kanjers, die kereltjes!!! Ben benieuwd naar hun nummer... Instrumentaal is ook al cool, toch?!?
5 september 2013 10:26
Pieternel schreef...
Wat fijn dat Mees het zó fantastisch doet ... en jullie ook, kanjers! Geniet van deze rustdagen ... en Mees ... lekker fietsen he :)
5 september 2013 09:03

Reactieformulier

*
*
*