Zondag 18 augustus

Vanaf donderdagavond een aMEESing MEES explosie, geweldig. Maar goed dat heb ik al eerder geschreven. De betrokkenheid is zo groot, zaterdagavond staan er 4 kei lieve meiden aan de deur, de hele dag in de ban voor Mees en wat heeft t opgeleverd een pot met geld voor Mees. Meteen veilig gestort! De inzet van ieder is groot. De bandjes vliegen als zoete broodjes over de toonbank. De likes vliegen omhoog, het moet goed komen!

Vandaag gelukkig wat rustiger, Mees heeft een fijn weekend gehad. Hij is weer verwend met allerlei mooie kadootjes, zijn drakencollectie blijft zich uitbreiden. Morgen wordt weer even een spannende dag, uitslag van de biopt komt. Maar die kan niet anders dan schoon zijn. Mees stuitert zowaar de hele dag, hij is echt fitter dan ooit! Dan start morgen natuurlijk ook zijn 3e kuur, altijd weer afwachten hoe hij daarop reageert. We gaan weer voor een rondje zonder al teveel spugen en zeker geen neussonde.... Zijn drakentrolley staat al klaar!

Het kadootje voor Faber is weer uit zijn koffer, want die mocht alweer naar huis. Heerlijk dat het met zijn nieuwe vriendje zo goed gaat. Tot gauw Faber!

3 reacties :

Patricia schreef...
Kyomi en Faye zijn ook bezig met een kleine actie (de opbrengst zal super klein zijn met de anderen in verhouding, maar ook een klein aandeel helpt hopelijk) We hopen zo dat alles uiteindelijk goed komt. Aan jullie kracht en doorzettingsvermogen zal het niet liggen! Heel veel sterkte voor jullie allemaal en hopelijk heb je gelijk wat betreft de uitslag vandaag.... en weer sterkte voor de volgende ronde in de kuur!!! groetjes Patricia
19 augustus 2013 10:37
Silvia schreef...
Wat super fijn om te zien dat iedereen zo mee leeft met jullie, wij hopen dat jullie het geld bedrag bij elkaar krijgen. Veel sterkte Gr. Silvia
19 augustus 2013 08:54
Tamara schreef...
Wonderen bestaan, zet hem op draakje vandaag! X
19 augustus 2013 08:36

Reactieformulier

*
*
*