Dinsdag 22 oktober

Image (3)

Om half 11 gingen we met Mees richting Nijmegen. Vandaag was er een gesprek met de oncoloog en kinderchirurg gepland om de operatie door te spreken. Ook de MRI zou uitgelegd worden. Eerst afname bloed om te kijken of Mees zijn bloedwaarden voldoende waren om de operatie volgende week door te laten gaan. Nou die zijn goed, uitstekend zelfs dus volgende week helemaal. Ook de MRI bevestigt de goede uitslagen van de MIBG van vorige week. Dus volgende week maandag opname en dinsdag staat de operatie gepland! 

Na het gesprek hebben we zoë nog even een mooie naamslinger gebracht. En daarna samen met Faber en Zoë nog even op t dakterras gespeeld.

 

4 reacties :

Ingrid Izeboud schreef...
Wat een leuke foto van de 3 kanjers bij elkaar.Erg leuk om te lezen dat de naamslinger is aangekomen en nu bij Zoe is. Heel veel sterkte toegewenst.
23 oktober 2013 02:24
Zoë en Jill schreef...
Fijn om jullie vandaag weer gezien te hebben & we gaan jullie er doorheen slepen volgende week!! Tot maandag! Geniet thuis! Stuur af en toe maar een gezellige foto door :D Ps. de naamslinger is zo super!
22 oktober 2013 11:16
Marloes en wouter schreef...
Wat een geweldige foto😍 En tegelijk ook erg triest! 3 van die kanjers die knokken voor hun leven! Volgende week D-day: eruit met die klote tumor!👍 Spannend hoor.... Kus
22 oktober 2013 09:45
Susan schreef...
Wat fijn dat de bloedwaarden in orde zijn. Op naar de volgende spannende stap! En wat een geweldige foto!! Vrienden voor het leven! Alvast sterkte voor volgende week en komende week nog veel plezierige momenten gewenst thuis met jullie gezinneke!
22 oktober 2013 09:40

Reactieformulier

*
*
*