Maandag 16 september

Geweldig dat weekend dat we met zijn allen achter de rug hebben. Een bewogen weekend met daarin veel goeds, emotie en vooral veel inzet van iedereen. Dit weekend zijn er een paar prachtige cheques opgehaald (mini80 / grote 80 / Den Dries). Alle activiteiten waren mooi en hebben samen een overweldigend bedrag opgeleverd namelijk ruim 20.000 euro !!!  Jullie krijgen van ons allemaal een dikke duim en een vuurspuwend kusje van onze draak MEES!!!

Met Mees gaat het op en af, hij spuugt toch wel met enige regelmaat. Waardoor zijn medicatie er niet altijd in blijft. Gisterenavond nog even overleg met Nijmegen of er nog gouden tips waren. Die hebben we vandaag uitgeprobeerd en het lijkt zowaar te helpen. Dus op naar morgen, want onze kanjer heeft het vandaag weer goed gedaan.

 

3 reacties :

Patricia schreef...
Super dat bedrag. En het zal heus verder stijgen. Ondertussen zijn er die vervelende bijwerkingen.... laat de drakenmoed niet in je schoenen zakken! Sterkte!!!!
17 september 2013 06:40
Teaka schreef...
Hoop dat de gouden tips vandaag ook aanslaan bij de dappere draak!!! veel sterkte en we denken aan jullie!!
17 september 2013 01:50
Ja het was geweldig. Waalwijk op zijn best. Blijf ondanks de zorgen en de spanning toch nog even na genieten van dit geweldige succes. Verder veel sterkte en toi toi voor Mees.
17 september 2013 08:57

Reactieformulier

*
*
*