Maandag 12 augustus

Om half 8 vertrekt Sander met oma Anneke naar Nijmegen met onze Mees, hij moet om half 9 al binnen zijn! Bloedbeeld moet bepaald worden en daarna volgt de rest. Eindelijk om half 12 komen ze met de Chemo-push en aansluitend wordt Mees gehaald voor de OK! Hij is vandaag weer onder narcose gegaan, een nieuwe beenmergpunctie om te kunnen bepalen of het schoon is en dus de behandeling aanslaat. Volgende week maandag volgt de uitslag.

Na het ontwaken uit de narcose zitten Sander en ik ongeduldig te wachten, heeft pijn of valt het mee?? Nou hij werd wakker, wilde meteen eten, is letterlijk op een loopfiets gesprongen en heeft daar wel 10x de gang mee op en neer geraced.  Hahaha, waar hebben wij ons druk overgemaakt! Meneer heeft de kralen nog even uit de kanjerkast geplukt en vervolgens de zuster hartelijk bedankt, want we mochten vrolijk weer naar huis. Toen hij dat hoorde, riep hij luid "YES"!

1 reacties :

Elise Timmermans schreef...
Hoi lieve Mees, ik lag maandag naast je op de afdeling en je bent nog n praatje met me komen maken toen mijn chemo inliep..Wat een lief ventje ben je!!! Toevallig heet mijn broertje ook Mees!!ik ga jullie zeker steunen en de armbandjes kopen.misschien zien we elkaar daar nog eens!! Veel sterkte!liefs, Sem Timmermans en mijn mama
15 augustus 2013 10:56

Reactieformulier

*
*
*