Vrijdag 13 december

Afgelopen week nog helemaal aan de grond, zijn dal was dieper dan ooit. Woensdag was er een sporadische goeie cel gevonden, dus we waren heel nieuwsgierig naar de bloeduitslagen van vandaag.

EN ONZE MEES FLIKT HET GEWOON WEER, WOENSDAG NOG WAARDELOOS BLOED EN VANDAAG KRIJGEN WE DE MELDING DAT WE RUIM UIT DE DIP ZIJN. WAUWWWWW....

Hij heeft zijn drakenpower weer gevonden, zijn krachten komen terug. Hij heeft weer bewezen dat hij sterk is. En wat zijn wij trots dat ie onze zoon is!!! Nu met gang zorgen dat de morfine wordt afgebouwd, TPV voeding afbouwen en alle andere medicatie. Oftewel deze kerstboom zeggen we volgende week vaarwel en de kerstboom thuis glinstert harder dan ooit (lang leve de LED verlichting, haha). Want wij zijn nu echt wel met kerstmis thuis.

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!

10 reacties :

Christine Bijnen schreef...
Heel goed Mees ! ga zo door jongen ! N fijne kerst voor allemaal !
19 december 2013 04:20
Jopie schreef...
GEWELDIG NIEUWS liefs hejo
16 december 2013 07:29
Karin schreef...
Jeetje Mees , Wat fijn dat je gezellig thuis kan zijn en uitrusten en genieten van de mooie kerstboom thuis met je zussen en papa en mama en opas en omas. En ! samen met Jip " hartelijk Gefeliciteerd Puk " kan zeggen op die andere speciale dag !!! Dat het maar gauw 25 December mag zijn voor jullie allemaal !
16 december 2013 06:11
Meril schreef...
Gelukkig, wat fijn! Gr. Meril.
15 december 2013 08:49
Els Verhoeven schreef...
Wat 'n geweldig nieuws. Iedere keer lees ik met bewondering hoe jij je er weer doorheen sleept. Je bent nog zo klein en dan al zoveel meemaken.Op naar de Kerst samen met je mamma en pappa en je twee grote zussen. Wat zullen jullie genieten van al het moois rond deze dagen en extra omdat het met deze grote draak weer goed gaat. Jullie zijn stuk voor stuk KANJERS ook je zusjes. Fijne dagen en we blijven jullie volgen Albert en Els Verhoeven
15 december 2013 07:42
Ineke van Gelder schreef...
Wat een goed nieuws, zeg. Dat zal jullie allemaal zeker goed doen. En nu op naar een fijne kerst thuis met jullie hele gezin. Geniet ervan!
15 december 2013 05:47
nelly schreef...
Hoeveel drakenkracht kan een kind hebben? Nou Mees jij laat het zien:heel veel dus. Laat die kerstboom thuis maar flink glinsteren.En geniet van het hele sfeertje er om heen samen met je zussen en papa en mama.Dikke kus.
14 december 2013 09:21
M. Moet schreef...
MegaMees! Fijne kerstdagen voor jullie allemaal. En heel veel sterkte de komende tijd, dat alles wat nog komen gaat voorspoedig zal verlopen met een fantastisch resultaat, een voor altijd gezonde Mees!
14 december 2013 12:23
Monisha schreef...
Joehoe!! Toppertje!! πŸ‘πŸ‘ŒIk zei het toch..... Met kerst is jullie mannetje weer thuis! Deze kanjer heeft Sinterklaas al "gemist", en kerst πŸŽ„ en de verjaardagπŸŽˆπŸŽ‰ van zn zus laat ie echt nie aan zijn neusje voorbij gaan hoor! Stille wateren hebben diepe gronden. Bewijst nu ook maar weer eens. De dagen dat ie zo stil was, was deze draak gewoon aan het opladen hoor, mama en papaπŸ˜‰ wens jullie een heel fijn weekend en geef die aMEESing MEES maar weer een dikke knuffel van ons! 😘😘😘😘😘
14 december 2013 10:09
Sem,Nicole & Pyke schreef...
Wow Mees,je bent echt zo'n geweldige drakentopper!! Ik heb je blog met kippenvel en een brok in m'n keel bijgehouden! De kaarsen hebben hier meerdere malen gebrand, maar power draak Mees doet t toch allemaal maar weer!! Zet hem op manneke! Wij zien jullie weer heel graag thuis komen, en dan kunnen jullie van een geweldige kerstboom genieten samen met jullie gezin!! Jullie zijn allemaal TOPPERS!!! Liefs X de overbuurtjes.
14 december 2013 08:20

Reactieformulier

*
*
*