Zondag 6 oktober

Vrijdag op zaterdag heeft Mees erg veel gespuugd, echt sneu! Maar het zat er natuurlijk aan te komen met deze heftige chemokuur. Het blijft per slot van rekening pure GIF, en als je ergens ziek van wordt "gif". Dus kom maar op met die extra lading Zofran om maar te hopen dat hij er iets minder misselijk van wordt! Maar de arts wil toch eerst even aankijken, tjonge jonge. Eerst letterlijk over je nek gaan en dan pas een middeltje krijgen. Tja we geven dat liever niet zegt dan de arts, want het is allemaal niet echt geweldig voor zijn lijf. Dan krijg je toch echt de slappe lach zeg "kijk even naar die kerstboom hier in de kamer waar al die gifzakken aanhangen!?". Das past echt slecht, en dat monster in zijn buik ook. DUS hoppa met die Zofran!! Gelukkig is daar zaterdagavond laat naar geluisterd en heeft ons kleine vriendje nog even van zijn nachtrust mogen genieten. En dankzij de lieve zusters (en mama) natuurlijk komt hij dan zo'n baggernachtje wel weer door. Vandaag ging het redelijk, hij heeft  veel geslapen (kon ik ook ff mijn luikjes sluiten, want het hakt er natuurlijk wel in) en dat heeft hem goed gedaan. Even bedacht hij dat hij Pizza wilde eten, maar toen toch weer liever niet. Even wilde hij met puk en jip spelen, maar toen toch weer liever niet. En tot slot was hij niet echt misselijk, maar toen ineens weer WEL!

Nu ligt hij rustig te slapen, en om 23.00 uur komt braaf weer de extra dosis Zofran, dus laten we hopen dat hij de nacht een beetje redelijk door komt. Want de weegstoel vanochtend was niet heel blij, ons kleine draakje is maar liefst van 17,4 kg naar 15,8 afgevallen. Als dat niet stabiliseert, dan starten ze snel met TPV voeding, voeding via zijn vaste lijn. Maar dat is erg belastend voor zijn lever. Aan de andere kant wel beter voor zijn lijfje en zal hij wat sneller opknappen.

Zoals het motto al eerder luidde "VAN DAG TOT DAG!"

Weltrusten lieve mensen xxx

5 reacties :

Ellen schreef...
Thx weer voor de update.... we leven mee, we appen mee, maar we maken t niet mee.... en jullie wel ! Daarom een dikke zoen voor jullie allemaal..... hopelijk komen er rustige nachten aan en een lekkere thuiskomst met kuur 5 achter de rug.... en er weer doorheen geslagen feeling. Be strong
10 oktober 2013 11:18
Fouad schreef...
Ik wens de familie vooral de kleine jonge Mees veel sterkte. En dat hij heel snel mag genezen. Sterkte Mees!!!!
10 oktober 2013 06:57
De Kapellekes schreef...
Vreselijk....!! Een vette streep door elke dag... We hopen dat de Zofran Mees goed doet en dat hij snel weer eetlust krijgt!!!! Veel sterkte allemaal🍀🐲⚡️🐲⚡️🍀..... X
8 oktober 2013 09:38
Susan schreef...
Sjeu....wat ellendig dan weer. Hopelijk heeft Mees (en ook moeders) afgelopen nacht nog wel wat slaap in kunnen halen. Dat je maar snel weer zin krijgt in lekker eten en dat ook in je buikje blijft zitten, lieve Mees. Hou jullie taai lieve familie en Mees een dikke, vette drakenknuffel voor jou!!
7 oktober 2013 07:39
Wouter en Marloes schreef...
Pffffffff, wat krijg je het toch te verduren Mees! Gadsiederrie!! Heel veel drakenkracht toegewenst! X
7 oktober 2013 07:14

Reactieformulier

*
*
*