Zondag 14 september

Het vorige blog is alweer bijna een maand geleden, er is veel gebeurd de afgelopen weken!

Maar we zitten in een hogere versnelling, klaar om te schakelen naar de aanloop voor die laatste looping en laten we hopen dat hij nog even weg blijft, hopen nog steeds op een wonder! We hebben meer kracht dan ooit, er is meer rust en we genieten van alles. Gelukkig lukt dat ook! Die bak ellende staat weer keurig in de hoek geparkeerd, soms rolt ie uit zijn vak. Maar dan schoppen we hem snel weer terug!

Ons gewone leven loopt weer, nou ja gewoon....er wordt veel afleiding geboden door vrienden en familie om ons heen maar ook door andere zeer betrokken mensen. Veel warme handen dragen ons, en we kunnen daar gelukkig van genieten!

Heerlijk wezen vliegeren in Gemert waar Mees dol op is!

Image (37)

 

Image (38) 

Zo zijn we een paar weken geleden naar de brandweer in Den Bosch geweest, geregeld door een oude goede vriend en zijn team. Een geweldige middag hebben we daar gehad met alle ingrediënten van een echte brandweerman...! Alle vijf hebben we genoten, maar in het bijzonder onze kinderen. Want wanneer mag je nou een echte brand blussen, van de brandweerpaal naar beneden of gewoon met de brandweerauto met loeiende sirenes racen. Onze batterij is weer wat opgeladen!

 

Image (39)

Image (41)

 

Image (42)

 

 Een dagje uitwaaien op de boot in de Biesbosch, heerlijk!!

Image (44)

Zoals jullie kunnen zien, vaart Mees nog steeds zijn eigen koers en gelukkig nog steeds in rustig vaarwater!! Geen pijn, gewoon kind zijn en genieten!

Vooral ook het genieten van de alledaagse dingen zoals het naar school gaan en helpen met het wassen van de auto. En dan is het natuurlijk super leuk om mama nat te spuiten, haha!

Image (45)

 

Vorige weeK een prachtige week bij Villa Pardoes gehad. Een week om niet te vergeten waarin heel veel mensen hun best hebben gedaan om ons te laten genieten. Dat is gelukt, we zijn een aantal keren wezen zwemmen bij Bosrijk, naar de bioscoop, naar de Efteling, naar Toverland, chocolade-lollies gemaakt, prachtig feestdiner bij restaurant "t Spoor"!

 

Image (47)

 

Image (49)

 

En dan natuurlijk de allergrootste afleidingsmanouvre van de afgelopen twee weken.....

DE POST.       HAHAHAHAHA

 

Mees is overladen met post! Hij geniet zoals jullie al konden zien van alle kaarten en pakketjes die voor hem zijn bezorgd! Vanuit werkelijk alle hoeken van Nederland, Europa en zeg maar gerust de hele wereld komt er post. Om een kleine impressie te geven gaan we morgen een prachtige foto van mees maken met alle post! ik denk dat we zo ongeveer wel 4000-5000 kaarten hebben gehad, maar zeker ook 150 pakketjes!

Er worden tekeningen van andere kids opgestuurd, ook basisscholen en peuterspeelzalen sloven zich uit voor Mees! Echt fantastisch. Er komen veel originele drakenkaarten, maar ook drakenkadootjes zoals.....drakenknuffels / drakenverkleedpak / drakenvlieger / prachtige boeken / stickers / playmobile / brownies / spiegel met ingegraveerde foto van onze kids / bioscoopbon / kadobonnen / Björn Borg pakket..........en nog veel meer!

Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, dus bij deze echt super bedankt voor alles...missie geslaagd met de post "op naar de volgende wens...!" En dat gaat aanstaande week gebeuren tijdens de opkikkerdag!

Zoals jullie zien gaat het naar omstandigheden best goed met ons!

Mees slikt wel al een aantal weken chemopillen, om de boel af te remmen en die hebben helaas toch weer gezorgd voor een nieuwe coupe! Kaal, lekker makkelijk vindt Mees "geen gel en vooral geen haren soppen" dus daar doen we het maar mee....

 

Image (51)

 

8 reacties :

anoniem schreef...
Lieve Mees, Je laatste blog is alweer zolang geleden,m ben zo benieuwd hoe het met je gaat?
29 oktober 2014 10:28
Rebecca schreef...
Lieve Mees, Op deze manier wilde ik je even laten weten dat ik ontzettend trots op je ben. Je doet wat je leuk vindt, hebt een grote glimlach op de foto's waarbij je doet wat je kunt! Ik weet niet precies hoe oud je bent, maar dat doet er ook niet toe. Je bent nog zo jong; als het aan mij zou liggen, zou je niet ziek zijn, zou je je leven kunnen leiden zoals jij dat zou willen. Dat is wat ik je gun lieve Mees. Geniet van elke dag en laat niemand je vertellen dat je iets niet kunt, want ik denk dat jij alles voor elkaar kunt krijgen wat je maar wilt. Zeg wat je wilt en vraag waar nodig om hulp, want je hoeft niets alleen te doen en ik dénk dat iedereen je met heel veel liefde zou helpen. Dag lieve Mees. Ik hoop dat je nog hele leuke mag gaan doen, waarvan je niet eens wist dat het jou zou overkomen : ) Heel veel liefs, Rebecca
19 oktober 2014 06:12
Karin Rutten schreef...
Prachtige Fotoos ! Heel fijn dat je dit toch weer plaatst Sasja ! Best Mommie Ever !
6 oktober 2014 04:44
Monika Donkervoort schreef...
Ook wij willen jullie graag het beste wensen en vooral verder die optimisme, die herkennbaar is in alles wat jullie doen! Sterkte en Liefde - en Mees, je bent een prachtig ventje!!! Fam. Donkervoort uit Duitsland
4 oktober 2014 06:23
Marlies schreef...
Lieve mensen, Ik vind het geweldig dat er uit alle hoeken van het land zo met jullie wordt meegeleefd, en wat ontzettend fijn dat jullie samen nog zoveel mooie momenten hebben, momenten die straks dierbare herinneringen zullen zijn. Ik ben n oma van 9 kleinkinderen en ben me , mede door jullie, heel bewust dat elke minuut van de dag met de kinderen,er een is om te genieten! In gedachte ben ik heel dichtbij en brand ik dagelijks n kaarsje voor jullie alle vijf.
23 september 2014 10:27
charlotte schreef...
Lieve familie Mooi om te lezen dat jullie als gezin aan het genieten zijn ik leef met jullie mee helaas kan ik er niks aan veranderen maar als ik dat zou kunnen doen zou ik dat doen ook al ken ik jullie niet eens persoonlijk. Mooi geschreven weer het blog Dikke kus en sterkte uit Nieuwkoop
23 september 2014 01:21
Monisha schreef...
😘😘😘😘😘
23 september 2014 11:13
Yvonne Wester schreef...
lieve familie, Via facebook ben ik op de hoogte gebracht van Mees zijn strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte en wat is Social Media dan toch een mooi middel! Ik kan me niet voorstellen, hoe het leven voor Mees, zijn vader, moeder en zusjes moet zijn dus het enige wat ik kan doen, is meeleven, mee lezen en te zien hoe fantastisch Mees nog allerlei prachtige mooie dingen kan doen. Heel heel veel sterkte met alles...in gedachten bij jullie...Fam. Wester, Hoogwoud
22 september 2014 03:19

Reactieformulier

*
*
*